Akta pigmentering och nervskador efter Hifu behandling.

 

Oroar du om biverkningar efter Hifu behandling?

 

"Känslig hud och är rädd för pigmenteringar. Finns det risk för pigmenteringar eller hyperpigmentering när huden ska återhämta sig efter behandlingen?"

Eller:

"Finns det någon risk att nerver påverkas av Hifu behandlingen?"

Vi förstår dina bekymmer, särskilt med tanke på din känsliga hud och oro för pigmenteringar. Vi vill försäkra dig om att vid vår klinik minimerar vi risken för pigmenteringar eller hyperpigmentering efter behandlingen. Detta uppnås genom vår omfattande erfarenhet och genom att använda den senaste utrustningen inom HIFU-teknologi. Med över 11 års erfarenhet av att arbeta med HIFU-behandlingar har vi finjusterat våra metoder för att säkerställa optimala resultat med minimala risker.
När det gäller din fråga om nerverna vill vi informera dig om att vår avancerade HIFU-utrustning och vår expertis möjliggör en mycket precis behandling som riktar sig specifikt mot hudens djupare lager utan att påverka omgivande vävnader eller nerver. Detta innebär att risken för tillfälliga eller permanenta nervpåverkningar är extremt låg. Vi tar varje patients säkerhet och komfort på största allvar och anpassar behandlingen efter varje individs unika behov och hudtyp.
Vi förstår vikten av att känna sig trygg med sin behandling och är här för att besvara alla frågor du kan ha. Vår prioritet är att se till att du känner dig informerad och bekväm genom hela processen, från konsultation till eftervård.
Om du har ytterligare frågor eller funderingar, eller om du skulle vilja boka en konsultation för att diskutera dina mål och förväntningar med HIFU-behandling, tveka inte att kontakta oss.
Tack igen för ditt intresse. Vi ser fram emot möjligheten att hjälpa dig uppnå dina hudvårds mål!
Vänliga hälsningar,
Victoria Grepo Akademin 
Whatsapp för snabba frågor +46704825115