Upptäck den revolutionerande världen av Cold Azonplasma! 

Vår professionella estetiska apparat använder cutting-edge plasmaduschteknik för att applicera kall atmosfärisk plasma på din hud.

Det bästa? Det är smärtfritt och kräver ingen återhämtningstid!

För dig med acne och fet hud är vår kalla plasma extremt effektiv. Den förstör acne-bakterier, minskar hudinflammation och balanserar talgproduktionen, allt utan smärta. Perfekt för tonåringar från 12 år och uppåt med föräldrars samtycke.

Oxidativ stress är historia! Vår plasmateknik har en antioxidativ inverkan som minskar effekterna av kroniska hudsjukdomar som eksem, rosacea och psoriasis. Dess steriliserande egenskaper ger även din hud en renare och friskare känsla.

Drömmer du om hudförnyelse och anti-aging?

Vår kallplasmaterapi ökar produktionen av kollagen, stimulerar nybildning av blodkärl och hjälper till att läka sår. Resultatet? En starkare hud, bättre försvar och förbättrad hudkommunikation!

Säg adjö till pigmentering! Vår plasmabehandling ljusar upp bruna fläckar genom att syresätta melaninet i epidermis. Effektivt för hormonell pigmentering, åldersfläckar och solskador. Minimera blemmor genom att minska inflammation och hemoglobin runt fläckarna. Det krävs flera behandlingar.

Forskning visar att cold azonplasma ökar hudens permeabilitet med ~24% under de första 12 timmarna efter behandlingen. Perfekt för att förbättra resultat och absorbera aktiva ingredienser i dina ansiktsbehandlingar!

För att se magin i aktion, kolla in vårt Instagram-konto för spännande videor och inspirerande före- och efterbilder av Cold Azonplasma och Plasma Dusch. ✨ Ge din hud den kärlek den förtjänar med Cold Azonplasma! ❄️

Vi fördelar behandlingar med Cold azonplasma teknologi till olika behandlingar som riktar sig till olika behov:

 • Cold Plasma behandling (med vitt skorpa -Huden krymper). Kan bli känslig vid ögon och runt läppar.
 • Plasma dusch behandling ( Cold Plasma behandling utan skorpa - Smärtfri)
 • Azonplasma behandling - (Smärtfri.)
Boka gärna konsultation med oss för att välja rätt behandling.


Upptäck Magin av Cold Plasma Behandling:

Vitalisering och Regenerering

Cold Plasma, ett vardagligt naturfenomen, blir nu en källa till vitalitet och regenerering för din hud. Genom att skapa ozon på huden tillför Cold Plasma viktig energi till cellerna och höjer cellspänningen till en hälsosam nivå. Resultatet är en aktiverad metabolism på cellsidan och en märkbar intensifiering av effekterna som vitaliserar och regenererar huden inom 2-3 månader.

Fördelar som Inspirerar:

- Syresättning och Mikrocirkulation: Cold Plasma förbättrar vävnadens syresättning och mikrocirkulation.
- Cellregenerering och Delning: Stimulerar celldelning och migrering, främjar reparation av celler.
- Kollagen och Elastin: Bidrar till stimulering av kollagen och elastin för hudens elasticitet.
- Ökad Penetration av Aktiva Substanser: Förbättrar penetrationen av aktiva ämnen i huden.
- Avslappnade Ansiktskonturer och Hudutjämning: Ger upphov till uppstramning av
ansiktskonturer och utjämning av hudytan.
- Föryngring och Hudförbättring: Förnyar hudstrukturen och förbättrar hudfärgen.
- Smärtfri Behandling: En smärtfri metod för att uppnå fantastiska resultat.

Vad Mer Kan Cold Plasma Behandla?

Cold Plasma är inte bara för ansiktet, utan det kan behandla all lös hud på ansikte och kropp, åldersfläckar och bristningar. Dessutom kan det tillämpas på hårbotten för att bekämpa håravfall. Har du funderingar? Boka en konsultation och låt oss skräddarsy en lösning för dig.

Antal Behandlingar för Optimala Resultat:

För att uppnå det bästa resultatet är flera Cold Plasma-behandlingar ofta nödvändiga. Antalet behandlingar varierar beroende på hudens ålder och svårighetsgraden av önskade resultat. Normalt sett räcker 1-6 behandlingar med minst 4 veckor mellan varje session rekommenderas.

Risker att Vara Medveten Om:

Cold Plasma-, Plasma dusch och Azonplasma behandlingar är säkra året runt. Solkräm bör användas under dagtid och bad eller bastu bör undvikas inom 24 timmar efter behandlingen. Vid starkare Cold Plasma behandlingen små skorpor och svullnad kan uppstå beroende på tekniken och känsligheten.


Eftervård för Långvariga Resultat:

För att säkerställa långvariga resultat rekommenderas användning av solkräm under dagtid och undvikande av kemiska peelingar, retinol eller andra behandlingar under de första två veckorna efter Cold Plasma-behandlingen. Undvik även behandlingar med botulinumtoxin en månad före och två veckor efter behandlingen. Krämen för eftervård kan köpas på plats enligt egna behov.

Behandlingsområden:

 • påsar under ögonen,
 • “kalkonhäng”
 • “hamsterpåsar” på halsen och kinderna
 • kinder om det är slapp hud,
 • korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy.
 • korrigering av ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter på kroppen.
 • korrigering av åldersfläckar, pigmentfläckar och brustna blodkärl.

Plasma Ducsh behandling

Fördelar:

 • Snabb återhämtning. 
 • Ingen risk för ärr 
 • Ingen risk för att ta bort för mycket hud.
 • Hudkvalitén på det behandlade området stärks upp med stark stimulering av kollagen produktion.

 

 Skillnaden mellan Cold Azon plasma behandlingar med och utan skorpa?

Plasma Dusch och Cold Plasma Behandling är två olika tekniker som använder plasmateknologi, men de har olika tillämpningar och syften.
Plasma Dusch:
- Syfte: Plasma Dusch används ofta för att behandla huden på ett ytligt plan och ge den en fräsch och ungdomlig lyster.
- Funktion: Den genererar en fin dusch av kall plasma som appliceras över hudytan. Det kan hjälpa till med hudförnyelse, förbättra hudstrukturen och minska synliga tecken på åldrande.
- Fördelar: Mjukare och mildare än vissa andra plasmabehandlingar, vilket gör den lämplig för dem som söker en mild uppfräschning.
Cold Plasma Behandling:
- Syfte: Cold Plasma Behandling används för att penetrera djupare lager av huden och adressera specifika hudproblem som acne, pigmentering, rynkor och lös hud.
- Funktion: Den omvandlar gaser i luften till kall atmosfärisk plasma, vilket appliceras på huden. Det stimulerar cellregenerering, ökar produktionen av kollagen och har fördelar för olika hudtillstånd.
- Fördelar: Starkare och djupare effekt, vilket gör den mer inriktad på att behandla specifika hudproblem och ge långsiktiga resultat.
Skillnader:
1. Användningsområde: Plasma Dusch används mer allmänt för att ge huden en frisk lyster, medan Cold Plasma Behandling är inriktad på att behandla specifika hudproblem.
2. Effekt: Cold Plasma Behandling har oftast en starkare och djupare effekt på hudens struktur och problemområden jämfört med Plasma Dusch.
3. Målgrupp: Plasma Dusch kan vara mer lämplig för dem som söker en mildare uppfräschning, medan Cold Plasma Behandling kan vara mer passande för dem med specifika hudproblem.
Valet mellan Plasma Dusch och Cold Plasma Behandling beror på dina individuella behov, önskemål och de hudproblem du vill behandla. En professionell hudvårdsspecialist kan ge råd om vilken behandling som bäst passar dina mål.

PS: Titta på våra bilder på instagram @victoriagrepo_akademin

 

Vi har flertal före och efter bilder på instagram @victoriagrepo_akademin

Cold Plasma behandling i Stockholm

 

Cold plasma-behandlingar, ofta används inom medicinsk och kosmetisk kontext, har flera potentiella fördelar:

1. Kollagenstimulering: Cold plasma kan stimulera produktionen av kollagen, vilket är ett protein som bidrar till hudens elasticitet och fasthet. Detta kan minska synliga tecken på åldrande, som rynkor och fina linjer.

2. Antiinflammatoriska egenskaper: Cold plasma har antiinflammatoriska
egenskaper, vilket kan vara fördelaktigt för att minska rodnad och irritation i huden.

3. Sårläkning: Det finns forskning som antyder att cold plasma kan främja snabbare sårläkning. Det används ibland inom medicinsk behandling för att stödja läkningsprocessen.

4. Bakteriedödande effekter: Cold plasma kan ha antibakteriella och antivirala egenskaper, vilket kan vara användbart för att bekämpa hudinfektioner och förbättra hudens övergripande hälsa.

5. Kollagenremodelering: Utöver att stimulera kollagenproduktionen kan cold plasma även vara involverat i processer som kollagenremodelering, vilket kan förbättra hudens struktur.

6. Förbättring av hudens utseende:  Användare rapporterar ibland förbättringar av hudens textur, ton och lyster efter cold plasma-behandlingar.

Viktigt är dock att notera att mer forskning behövs, och individuella resultat kan variera. Det är också viktigt att genomföra sådana behandlingar under professionell övervakning för att undvika eventuella risker och biverkningar.

Cold plasma-behandlingar har vissa  potentiella risker och biverkningar som bör beaktas. Här är några av dem:

1. Brännskador: Felaktig användning av cold plasma kan leda till brännskador på huden. Det är viktigt att behandlingen utförs korrekt av kvalificerad personal för att undvika sådana skador.

2. Rödhet och Irritation: Eftersom cold plasma kan vara kraftfullt kan det orsaka tillfällig rodnad och irritation på behandlingsområdet. Detta kan vara en normal reaktion, men det är viktigt att övervaka symtomen och kontakta om de blir allvarliga.

3. Känslighet: Vissa personer kan vara mer känsliga för cold plasma-behandlingar än andra. Personer med känslig hud eller vissa medicinska tillstånd kan uppleva obehag eller negativa reaktioner.

4. Resultatvariationer: Individuella resultat kan variera, och vissa personer kanske inte upplever de önskade fördelarna med behandlingen.

5. Kontraindikationer: Det finns vissa kontraindikationer för cold plasma-behandlingar, och de kan vara olämpliga för vissa personer, inklusive gravida kvinnor och personer med vissa hudtillstånd. Det är viktigt att rådgöra med en professionell för att avgöra om behandlingen är lämplig för ens specifika situation.

Innan du genomgår någon form av plasma-behandling är det viktigt att konsultera med en kvalificerad hudvårdsspecialist för att få en personlig bedömning och
förstå eventuella risker som kan vara förknippade med din specifika hudtyp och hälsa.

INFO

- Vi ber dig vara på plats 10 minuter innan inbokad behandlingstid.

- Vi tar inte emot dig om du är försenad mer än 15 min.

- Meddela redan vid bokningstillfället om du har några medicinska besvär, allergier eller tar några mediciner.

- Behandlingar rekommenderas ej vid förkylning, feber, inflammationer eller graviditeten.

- Eventuell av- och ombokning måste ske senast 24 timmar före bokad behandling annars utgår full debitering.

- Åldersgräns för behandlingar är 18 år.

Boka tid
Plasma dusch behandling på Victoria Grepo Akademin i Stockholm