Leveranstid
Produkten skickas oftast dagen efter beställning (undantag gäller beställning som sker lördag-söndag. Dessa skickas följande måndag). Normalt levereras av varor inom 2 - 7 dagar (ej lördag, söndag samt andra helgdagar).
Leverans sker med Postnord eller DHL.
Vi tar inget ansvar för Postnords/DHL:s leveranstider.

 

 

Återbetalningar 
En eventuell återbetalning görs till ditt bankkonto, personkonto eller bank-/plusgirokonto. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.
Ångerrätt i 14 dagar. Enligt Lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har en konsument rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar efter det att denne har tagit emot varan och utan speciell anledning.
Om en näringsidkare handlar från webshopen gäller Köplagen (1990:932) som inte innefattar ångerrätt enligt ovan. Om en näringsidkare vill reklamera en vara står köparen för returfrakten. Efter att säljare godkänt reklamationen krediteras köparen för varan men inte för returfrakten.
Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs. oanvänd och ej öppnad, förstörd eller skadad.
Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätten.
Vid retur måste kvitto eller kopia på denna medfölja. Kontakt med oss måste ha skett innan retur.
Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för de saknade delarna. Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen skett felaktig dvs kvitto saknas eller kontakt ej tagen avstå från återbetalning av varans värde. Vi kommer ej lösa ut paket mot postförskott. Frakt på ursprungsordern krediteras ej.
OBS!! För ej utlösta paket debiterar vi dig 200 kr för uppkomna omkostnader. Tänk därför på att alltid hämta ut dina beställningar inom 14 dagar från det att ditt paket ankommit till postombudet.

Leveransförsening 
Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post eller sms. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.