Rena SculptBWS Body Sculpt använder ett fokuserat elektromagnetiskt fält med säker intensitetsnivå. HIEMT (High-Intensit Electromagnetic Muscle Trainer).

Elektromagnetiskt fält passerar icke-invasivt genom kroppen och interagerar med motorneuroner som går in i själva muskelfibrerna och därefter utlöser supra maximala muskelsammandragningar. Detta kan man inte uppnå med hjälp av träning.

BWS Body Sculpt behandling motsvarande ca 50 000 smärtfria situps eller knäböj. Behandlingen utförs med att kunden ligger på en brits och därför passar mycket bra för folk som inte kan träna på vanlig sätt eller kan utöka sina resultat med hjälp av BWS Body Sculpt.

Det behövs en enda behandling som tar bara 30 minuter och därefter kan kunden återgå till sin dagliga rutin, 2 behandlingar per vecka i 4 veckor, skulle vara tillräckligt för ett perfekt resultat för de flesta.


På en behandling förbränner man upp till 2,300 kalorier. Det finns olika program att man kan anpassa vid olika kundernas behov.

Magnetic Body Sculpt använder de mest avancerade och intensiva elektriska muskelstimulatorn. Fokuserat elektromagnetiskt fält passerar genom all hud och fett för att effektivt stimulera musklerna, vilket ger de mest intensiva kontinuerliga sammandragningar som är idealiska för muskelväxt och fettförbränning.

 

Om Lipo Laser

Lipo Laser är ett nytt revolutionerande system som använder lågnivå laser för utjämning av celluliter, fettreduktion och kroppsformning.

Lipo Laser använder fotobiomodulation för att stimulera kroppens naturliga process
för att frigöra lagrat innehåll i fettcellerna. Varje dag lagrar människokroppen överflödiga kalorier i fettvävnaden. Hjärnan har kontroll över när colorier frigörs och sedan metaboliseras till energi. Du kan jämföra fettceller med ett återuppladdningsbart batteri, ibland används och ibland lagras upp beroende på diet och övning.

Lipo Laser används för att utlösa lagrat fett utan träning och kan rikta sig till de exakta envisa områdena. Lipo Laser är icke-invasiv utan smärta, inga nålar och ingen annan diskomfort. Patienterna kan förvänta sig att de förlorar 1-2 klädstorlekar under sin kur på 8-10 behandlingar.

Lipo Laser är bäst ihop med en förändring i livsstil för att upprätthålla dina resultat, vanligtvis bara enkel kost och motion.
Den lågnivå laser som används i Lipo Laser skapar en fotobiomodulerings effekt, förändring av cellkemin och utlösning av ett lipoenzymmer som kan bryta ned triglycerid molekyler i fettsyror och glycerolmolekyler. Ditt lymfsystemet tar bort dem. Lipo Laser maximerar kroppens lymfatiska flöde. Det rekommenderas att träna efter behandling med lipolaser i minst 10 min för att metabolize rensar
frisläppt fettsyror och glycerol för att helt ta bort dem från dig.

Lipo Laser behandling är snabb och enkel, avslutas på mindre än 30 minuter.
Antal behandlingar ska vara ca 8-10 sessioner, utförs två gånger i veckan, så att kroppen omformas. Endast 1 område behandlas per dag för att maximera resultat.

Risken med lipo laser behandlingen är att det kan komma att lagras tillbaka som fett igen. När en patient har slutfört en kurs. Det rekommenderas att upprätthålla en hälsosam livsstil för att behålla sina resultat.

Efter Lipo Laserbehandling rekommenderas att använda näringstillskott för att upprätthålla och uppmuntra metabolism samt träningsaktivitet för att stödja en hälsosammare livsstil, behålla och förbättra resultat.

 

Hur går det till?

Energi från kosten lagras i fettcellerna som skrymmande oreaktiva molekyler kallade triglycerider. Triglycerider används inte direkt av kroppens ämnesomsättning i stället måste de omvandlas till användbar "bränsle".

Den förändring i cellkemi skapad av Lipo Laser utlöser frisläppandet av ett lipoenzym som kan bryta ner de stora triglycerid molekylerna till fettsyror och glycerol-molekyler. De är små nog nu att lämna cellen genom porerna med hjälp av lymfsystem.

Övning efter behandling är nödvändiga och skapar en efterfrågan på energi i kroppen - en efterfrågan som
kan nu mötas av de nyligen släppta fettsyrorna och glycerol som tar bort dem från kroppens fett lagringssystem.

Användning och funktion:

 1. Fettförbränning, Bantning, Kroppsformning
 2. Effektiv främjande av vävnadsmetabolism och blodcirkulation.
 3. Stärka hudens elasticitet
 4. Anti-aging för ansikte och kropp
 5. Förbättra flexibiliteten hos fibroblasten
 6. Ödem fetma
 7. Solid fetma
 8. Nedbrytning av fettceller på hela eller delvis kropp.
 9. Lämplig för alla typer av hud
 10. 20-30 minuter per session behandling, ingen inverkan på ditt jobb eller studie
 11. Ingen smärta, inget ärr, ingen bivirkninger.
 12. Ingen återhämtning, långvarigt resultat!

För vem hjälper inte lipo laser behandling:

 1. Vem äter mycket mellanmål med hög fettinnehåll, hög socker mat och gillar inte träna efter att ha ätit.
 2. Vem dricker alltid mycket öl och annan alkohol.
 3. Vem äter för fort.
 4. Vem har infektion system, vilket gör kroppsfett metabolism störningarna.
 5. Metabolism minskning kommer att orsaka övervikt.
 6. Kvinnans figur efter förlossning, amning eller avvänjning kan i allmänhet återhämta sig, men om kvinnor inte kontrollerar att äta, kommer det alltid att bli fetma;
 7. Kvinnor efter klimakteriet har svårt att gå ner i vikt på grund av hormoner.

Vem inte är lämpliga att använda lipo laser behandling.

 1. Gravida kvinnor eller kvinnor under menstruation.
 2. Epileptiker och åderbråck
 3. Cancer och psykiska sjukdomar
 4. Patienter med malignitet.
 5. Patient vars sår efter operation inte har läkt upp sig.
 6. Akut inflammation eller epidemiska patienter.
 7. Vem med hjärtsjukdomar eller med hjärtpacemaker ..
 8. Vem med njure (gallsten) sjukdom.
 9. Vem har metal object eller silikon gel inne i kroppen.
 10. Vem i menstruation, inkontinens period eller efter magen operation.
 11. Vems kropp tar alltid mycket inre hett.
 12. Vem har den genetiska överkänsligheten.
 13. Om du lider av feber, inflammation, dermatit (akne, eksem, herpes), vårtor, öppna eller nyligen sydda sår, allvarliga och progressiva sjukdomar (cancer, hiv, hepatit, blodsjukdomar etc. eller blodkoagulation problem).