Bästa CO2 Laser behandling i Stockholm

En fraktionerad CO2 laserbehandling tar bort oönskat pigment, ärrvävnad och skapar ett fint lyster på din hud. Behandlingen används till att föryngra och reparera huden. Koldioxidlaser kan förbättra sådant som vanliga behandlingar inte kommer åt och lämnar ett fantastiskt resultat. I detta inlägg kommer vi gå igenom allt du behöver veta inför din behandling.

Fördelar med fraktionerad koldioxidlaser
Genom en enkel och effektiv laserbehandling kan du få en yngre, fastare och inte minst slätare hud. Det går att behandla flera områden förutom ansiktet. Exempel på det är hals, mage, rygg och vaginal åtstramning. Acne kan lämna djupa ärr på ditt ansikte som inte går att avlägsna helt, men genom en koldioxidlaser kan det resultera i en avsevärd förbättring. Genom att kombinera din behandling med microneedling, PRP (Paleted rich plasma), mesoterapi eller fillers kan vi uppnå maximal effekt för ett fint resultat.

Så går en CO2 laserbehandling till
Varje laserpunkt tar bort gamla pigmenterade hudceller från ytan samtidigt som det också når djupt ner i huden. Där stimuleras kollagenbildningen och ökar elasticiteten vilket resulterar i huduppstramning. Laserbehandlingen tar upp till en timme och vi applicerar en lugnande kräm för att du som patient ska få en mer behaglig upplevelse. Inför din CO2-laser får du alltid en konsultation tillsammans med oss där vi går igenom dina specifika önskemål, behov och pris för behandlingen.

Bästa CO2 Laser behandling i Stockholm av Victoria Grepo

Läkningsprocess vid koldioxidlaser.

Du kan uppleva en rodnad och hetta efter behandlingen som sitter kvar de första 1-2 dagarna. Varje individ reagerar olika, då vissa kan bli svullna och röda inom det behandlade området. Huden börjar normalt att flagna på den tredje dagen. Vi rekommenderar att huden då bör smörjas vid flera tillfällen under dagen med en läkande salva och det är viktigt att undvika beröring på grund av infektionsrisk. Smink kan du använda igen när det har slutat flagna, men det är viktigt att du sköter din hygien för att hålla huden ren och undviker att vistas i solen. Full återhämtning förväntas ta upp till minst en vecka.

Bästa CO2 Laser behandling i Stockholm av Gaby på Victoria Grepo Akademin

Uppnå fantastiska resultat med CO2 laserbehandling.

Huden förbättras successivt och resultatet syns och känns snabbt redan en vecka, medan slutresultatets effekt förväntas synas efter 3-6 månader efter din behandling. För att uppnå bästa resultat rekommenderas vissa patienter att genomgå flera laserbehandlingar.

Fraktionerad koldioxidlaser behandlar följande:

 • Rynkor och ojämn hud
 • Ärr och acneärr
 • Solskadad hud
 • Stora porer
 • Födelsemärken, hudflikar och pigmentfläckar
 • Fibrom
 • Hudbristningar
 • Millier
 • Vaginal slapphet och torrhet
 • Lätt urininkontinens
 • Intim blekning

Bästa CO2 Laser behandling av ärr i Stockholm före och efter

Vanliga frågor och svar om CO2 laserbehandling:

Vad gör fractional CO2 laser?
Koldioxidlasern gör små hål i huden för att ta bort gamla skadade hudceller och bilda ny hud under läkningsprocessen. Den nya huden upplevs slätare och föryngrad på grund av ökad spänst och kollagen.

Kan man ta bort ärr och bristningar?

En koldioxidlaser kan behandla både ärr och bristningar att resultera i en betydlig förbättring. Då acne specifikt kan lämna grovt djupa ärr på huden, kan det vara svårt att avlägsna ärren helt. Vi rekommenderar att kombinera din laserbehandling med antingen PRP, mesoterapi eller fillers för att uppnå bäst resultat.

Bästa CO2 Laser behandling i Stockholm under läkning

Vilka risker finns med koldioxid CO2 laser?

Vid varje behandling reagerar alla individuellt. Det förekommer alltid en infektionsrisk med bakterier, svamp, dålig sårläkning och pigmentering. Därför är det ytterst viktigt att du sköter din personliga hygien för att undvika riskerna. Vi är mycket tydliga med alla instruktioner och rekommendationer för en bra läkningsprocess.

Bästa CO2 Laser behandling i Stockholm

Kan man behandla under ögon med CO2 laser?

Ja. En fraktionerad CO2 laser behandling kan hjälpa dig att reparera oönskade rynkor och linjer under ögonen inklusive dina ögonlock.

Hur ofta kan man genomgå en laserbehandling?

Beroende på vad som ska behandlas kan man genomgå en CO2 laser i olika utsträckning. Det varierar individuellt hur behandlingen mottages av kroppen.

Hur många gånger ska man göra CO2 laser?

Vi utför oftast 3-5 behandlingar med en månads mellanrum. Det är individuellt vad man personligen vill uppnå, men vi rekommenderar att du genomgått flera behandlingar för ett kraftfullt resultat.

före och direkt efter Co2 laser på kalkunhals.

Kan man sminka sig efter behandling?

Huden kommer vara prickig av små skorpor de närmsta dagarna efter laserbehandlingen. Vi rekommenderar därför att du avstår från allt smink tills huden har fått ta igen sig.

Co2 Laser behandlin hos Victoria Grepo Akademin i Stockholm

Välkommen att kontakta oss vid frågor och bokning på Victoria Grepo Akademin. Vi finns här för dig!

Du hittar bokningstider i bokadirekt.se och du får boka kostnadsfri konsultation. Det finns möjlighet att få konsultation online. Du behöver skriva vid bokningen att du vill ha online. Terapeut kommer ringa dig för konsultation eller vid video behov ringa via WhatsApp.

Bästa CO2 Laser behandling i Stockholm före och efter

ATT TÄNKA PÅ

- En återhämtningstid på ca 7-10 dagar

- Varje behandling kräver en föregående konsultation där vi på bästa sätt kan förbereda dig inför behandlingen.

- Under konsultationen får du specifika råd om före- samt efterbehandlingen.

ATT TÄNKA PÅ

- En återhämtningstid på ca 7-10 dagar

- Varje behandling kräver en föregående konsultation där vi på bästa sätt kan förbereda dig inför behandlingen.

- Under konsultationen får du specifika råd om före- samt efterbehandlingen.