Victoria Grepo Akademin Mål

Victoria Grepo Akademins mål är att kunderna och elever skall få den bästa service och kvalité och kunna känna sig väl omhändertagna och trygga. Kunderna skall känna full trygghet i företagets produkter och tjänster. Vi vill göra våra hudvårdsmärke Yellow Rose, Dm.Cell och BDR medical beauty till en ledande produkt för professionell hudvård och utbilda kollegor inom microneedling och bb glow, kemisk peeling och hydrafacial behandling enligt hög standard.

Mission

Victoria Grepo Akademin har som mission att hjälpa kunder nå sina drömmar via leverera bästa innovativa behandlingar och personlig, individuell service samt rätt produkter till rätt behov. Vi brinner tillsammans med dig att du når din önskade resultat. Företagets nyckelord är bästa kvalité, personlig kundservice, trygghet, engagemang och hög hygien.

Rekommendationer från oss

Hos oss på Victoria Grepo Akademin i Stockholm erbjuder vi branschledande metoder inom ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar. Under ditt första möte med oss kommer våra specialister att lyssna dig och göra undersökningen och därefter i samråd med dig presentera de bästa behandlingsalternativen baserat på dina specifika förutsättningar. Allt för att hitta rätt metod för att just din behov ska få det bästa resultatet. Du får även tips om bra produkter för din hudvård hemma och matrekommendationer eller matplan, bästa resultat uppnås när vi jobbar tillsammans, du gör den dagliga hudvården på bästa sätt hemma och vi kommer med våra specialistkunskaper och gör det lilla extra.

Låt oss vara din guide till en frisk och vacker hud och shapad kropp. Boka kostnadsfri konsultation innan du bokar behandling,

Victoria Grepo 

Victoria Grepo.

Mitt namn är Victoria. Jag är 45 år gammal och har familj och ett barn. Jag är utbildad Kosmetolog sedan 1998 (4 års utbildning i medicinsk skola) och brinner till skönhet från jag var 16 år. Hög kunskap är viktig för mig. Jag har examen som beteendevetare från 2010 (Stockholms universitet) samt är Lärare i psykologi från 2004 (Business Psychology, Pedagogiska Universitet of Belarus). Jag arbetar regelbundet med kompetensutveckling och ställer höga krav till mg själv, samarbetspartner eller personal samt på bemötande och uppförande. Jag försöker regelbundet uppdatera mig och delta i olika kongresser, tävlingar, vidareutbildning och personutveckling. Jag har flera Certifikat inom kemiska peelingar, alla sorter microneedling, hifu, Co2 laser, filler, trådlyft och andra maskin behandlingar. Jag kan flera språk och har flertalet internationella utbildningar med certifikat och möjlighet uppdatera kunskaper med alla senaste nyheter.

Utanför den praktiska älskar hjälpa kunder med helhet inkl den psykologiska delen. Anpassar all utrustning och personal hos oss för att kunna skräddarsy rätta behandlingar för individuella behov för att nå lönsamma och snabbast möjliga resultat. Jag är mycket resultatinriktad.

Utanför 2 universitet utbildningar inom psykologi har jag andra psykologiska kurser inom företag och personutveckling. Dessutom är jag utbildat inom psykologisk arhotypportret för personlig växt (lärande av pr.Ung teori), esoterik, aromaterapi, mastermind samt positive tanckande.

Jag är alltid under ny lärande och jag älskar dela med mig mina kunskaper. Mina elever har en chat group med tillgång till min stöd 24/7. Min elevs framgång är min egen framgång.

Min mission är att kunder skall få en personlig individuell service att vi kan planera och anpassa behandlingar och produkter enligt kundens behov, samt att kunder kunna känna sig väl omhändertagna.Vi har mycket breda möjligheter att arbeta vid individuella behove. Kunder skall få känna full trygghet i företagets produkter och tjänster. Vi arbetar endast med de bästa produkterna av högsta kvalité som är godkända, certifierade och noggrant framtagna samt mest säkra teknikerna. 

Gabriela

Jag är Certifierad hudterapeut, Endermologie(LPG) terapeut med över 5 års erfarenhet. Jag vidareutbildar mig regelbundet och har certifikat inom hifu, CO2 laser, specialiserade inom intim behandlingar för vaginal åtstramning och intim blekning, permanent makeup, lash och brow lift. Jag kan flytande svenska och spanska. För mig är det väldigt viktigt att bygga bra relationer med mina kunder och de ska alltid få ett personligt bemötande. Jag drivs av ständig förbättring och avslutar aldrig en behandling förrän kunden är 100 % nöjd. Jag är väldig noggrann, ren och ansvarsfull.

 

Sonja

Diplomerad massageterapeut från Axelsons och Certifierad av Branschrådet Svenska Massage
Diplomerad att ge Reconnective healing och Reiki healing. Utbildat i Rosenmetoden på Axelsons Friskvårdsmassage, Idrottsmassage (massage, muskulering, spänningsbehandling, longering, styrke- och töjtester)
Muskelyoga, vanlig yoga (hatha, satyanandatraditionen - jag är inte utbildad lärare bara utövare).

Diplomerad massageterapeut från Axelsons och Certifierad av Branschrådet Svenska Massage

Diplomerad att ge Reconnective healing och Reiki healing. Utbildat i Rosenmetoden på Axelsons Friskvårdsmassage, Idrottsmassage (massage, muskulering, spänningsbehandling, longering, styrke- och töjtester)
Muskelyoga, vanlig yoga (hatha, satyanandatraditionen - jag är inte utbildad lärare bara utövare).

Sonja erbjuder tider 1 eftermiddag i månaden. Antal platser är begränsad.

Tel: 076-258 62 67
Mail: sonia.devreeze@gmail.com

---------------------------------------------

Victoria Grepo Akademin AB är den svenska representanten för varumärket Goldeneye, BDR (beauty deffect repair), Yellow Rose, Dm.Cell, Goldeneye och Perfect Silk Lashes som arbetar direkt med varumärkesstiftaren och tillverkaren. Vi ansvarar också för certifieringen av säkerhet och kvalitet hos produkter i Sverige. 

Vill du vara återförsäljare kontakta oss. info@victoriasakademin.com

Vänligen kontakta Victoria Grepo Akademin, representantkontor i Sverige angående: 

 • inköp av produkter i Sverige
 • användning av produkter
 • information om samarbete.
 • utbildning för en specialist och officiellt arbete med de produkter och försäljning i Sverige och svenskt certifikat.

Genom att beställa och ta emot produkter från det officiella europeiska representativa kontoret, får du certifierade produkter i enlighet med europeiska standarder och rätten att sälja dem. 

Om produkter levereras till dig från en annann land utan svenskt registrering och dess användning i arbetet strängt förbjudet. 

Efter att ha avslutat studierna hos Victoria Grepo Akademin, representativa kontoret och börjar arbeta med kvalificerade specialister kommer du att få: 

 • ett Certifikat som ger dig rätten att arbeta officiellt i Sverige - en klar affärsmodell för aktivt marknadsföring av ditt företag - utbildning i enlighet med europeiska standarder. 
 • avancerad utbildning
 • gynnsamma stabila priser för långsiktigt samarbete och utveckling av ditt företag
 • regelbundet stöd vid utveckling av ditt företag (rekommendationer om försäljningsteknik, produkter, marknadsutveckling, marknadsföring, samt en elev chatgrupp med tillgång till supprt).
 • tillgång till återförsäljare webshop www.beautyworldsweden.se (behövs registrering).


   Victoria Grepo Akademin AB är certifierad av Svenska Hälso & Skönhetsterapeuters Förbund.

    

   Perfect SILK Lashes ™
   För ögonfransförlängning arbetar vi med det skyddade varumärket Perfect SILK Lashes™  Varumärket började sitt liv 2006 och det har redan vunnit världsomfattande erkännande. Perfect SILK Lashes ™ är etablerad redan i Tyskland, Danmark, Turkiet, Finland, Estland, Litauen, Frankrike, Belgien, Grekland, Italien, Slovakien och Irland.

   Victoria Akademin är certifierade av Perfect SILK Lashes ™  för att utföra utbildning i ögonfransförlängning med singel- och flares ögonfransar, permanent ögonfransböjning, dekorativa fransar och glitter tatuering. Utbildningen för ögonfransförlängning med singel ögonfransar bygger på en japansk metod där man applicerar frans för frans. Japansk standard har samlat i sig flera rationella metoder och nyttig erfarenhet.

     

   Yellow Rose Professionella Cosmetics är innovativa hudvårdsprodukter som är säkra, effektiva och tillgodose behoven av skönhetsterapeuter såväl som privatkunder. Ingredienser gör omedelbara och långsiktiga effekter. Alla formler införliva strikt utvalda naturliga råvaror i kombination med den senaste kosmetiska vetenskapsutvecklingen.

   Yellow rose är en professionell hudvårdsserie med rötterna i Grekland, ett familjeföretag sedan 1960-talet. Vi har fått äran att lansera dessa fantastiska produkter i Sverige och är nu ett av ett 20-tal länder som är med och delar denna upplevelse. Produkterna säljs endast genom etablerade och personligt utvalda skönhetssalonger, då leverantörer vill ha en god kommunikation direkt till kund.

   Genom denna unika omsorg är också du med och påverkar produkternas utveckling för bästa

   möjliga upplevelse och resultat. Yellow rose arbetar ständigt för att uppnå finaste kvalité och samtidigt till rimliga priser, deras behandlingar har direkta resultat i samband med varje behandling.

    


   Victoria Grepo Akademin är certifierade av Goldeneye för att utföra utbildning i micropigmentering med Goldeneyes produkter och apparater. Utbildningen i micropigmentering bygger på tysk kvalité.

   Goldeneyes pigmenter är certifierad av SHSF (www.s-hsf.se) och Läkemedelverket. www.kosmetiskpigmentering.se


   bdr", beauty defect repair - den medicinska hudvård.
   Den dermatologiska behandlingsmetoden är hudvård vid behandling av specifika hudproblem. Innovativ bdr-teknik kombinerad med högeffektiv bdr-teknologi och kombinerad med individuell behandling ger omedelbart synliga resultat i närheten av den medicinska världen.

   "bdr" produkter säljs bara via speciell utbildat terapeuter eller i vår webshop.


   Victoria Grepo Akademin AB är certifierad av Dm.Cell att sälja och utbilda andra terapeuter i de avancerade produkter och behandlingar som koreansk microneedling, BB Glow, kemisk peeling, oxygen behandling och mycket mera.

   Dm. Cell är en av de ledande koreanska medicinska företag med exklusiva produkter som skapades för att dramatiskt förbättra huden genom att införa kraftfulla ingredienser som arbetar med det dagligen. Företag fick ett pris som bästa hudvård märke i Korea.

   Alla produkter för hemvård hittar du i vår webshop.