VG Akademin använder den senaste HIFU-tekniken för föryngring. Tveka inte mellan en Laser och HIFU. HIFU är helt icke-invasiv behandling och penetrerar värme mycket djupare än en traditionell laser i SMAS-skiktet. Även om Hifu vaginal tightening är en medicinsk behandling är hifu vaginal tightening ett val för medicinska och ickemedicinska utövare. Terapeuterna är utbildade enligt högsta standard.
 

Vi förstår att prata om detta ämne kan vara lite pinsamt och/eller obekvämt. Vi skulle vilja försäkra dig om att vår personal har stor erfarenhet av att hjälpa kvinnor att återfå sitt självförtroende och självkänsla med hifu vaginal tightening.

Vi respekterar din integritet, och du kommer inte att vara skyldig att fortsätta behandlingen. Boka kostnadsfri konsultation gärna. Vi är tydliga med kostnaden för behandlingen. 30% rabatt vid besöket oss 5 gånger under en period om 6 månader.

Behandlingen består av ett högfokuserat ultraljud. Med hög precision, värmer man vävnaden till cirka 43 grader på exakt det djup man vill påverka, t.ex. 3 eller 4,5 millimeter. Uppvärmningen ger en biologisk stimulering som åstadkommer huduppstramning, kollagennybildning samt uppstramning av djupa lagrar.

En person behöver vanligtvis cirka 1-3 behandlingar.

En behandling bör göras med 2-3 månader mellanrum och tar cirka 45 minuter.

Vaginal åtstramning med hifu

HIFU vaginal maskinen är en skönhetsutrustning som används för att lösa problem med vaginal avslappning för kvinnor, den är en icke-invasiv kosmetisk procedur som återställer utseendet och funktionen av det vaginala området, resulterar i snabb återhämtning och är en enkel behandling.
Vaginal HIFU är den senaste och hetaste tekniken.


Den är till för:

 1. Att ge en kraftig vaginal åtdragning och stärkande effekt för att förbättra sexlivet
 2. Att ge en ökad vaginal smörjning och eliminering av torrhet
 3. Att ge en förbättrad vaginal känslighet genom cellregenerering
 4. Att ge en omfattande förbättring av vaginal hälsa och minskad infektion.


Dessa personer kan inte behandlas med Vaginal HIFU:

 • Oskulder
 • Gravida
 • Kvinnor som nyligen utfört abort.
 • Kvinnor under menstruation eller 1 dag före/efter menstruation.
 • Kvinnor med vanlig sjukdom. Pls gör behandling efter återhämtning.
 • Kvinnor med tumör i eller bredvid vagina.
 • Kvinnor med venerala sjukdomar.
 • Kvinnor vars inre vägg av vagina med måttlig trauma kan inte behandlas med denna maskin.
 • Kvinnor med mindre trauma på innervägg av vagina ska behandlas noggrant under behandlingen.
 • Kvinnor med erosion av livmoderhalsen kan inte behandlas med denna maskin.
 • Kvinnor med måttlig kolitit eller svårare kolit kan inte behandlas med denna maskin.

 

Vad ska du ta hand om efter HIFU-vaginalspänningsbehandling?

 1. Du behöver ingen särskild vård, behöver bara den normala rena.
 2. Det kommer att bli en svag svullnad i skeden efter operationen, men oroa dig inte, det dämpar sig i allmänhet ungefär 5 timmar. Uppträder en liten liten vit energipunkt i vissa delar efter behandlingen, men dessa är vanligtvis normala svaga och övergående reaktioner.
 3. Vissa personer kommer, efter att ha fått en behandling, få små blodfläckar, men det kommer automatiskt att försvinna inom några dagar. 
 4. Efter 1-3 månad kan du göra annan behandling
 5. Efter behandling känner du inte obehag och du kan kan ha ett normalt sexliv efter en vecka
Varför välja Victoria Grepo Akademin hifu vaginal tightening behandling?

Varför?

Vaginal Hifu behandling i Stockholm
Största orsakerna till löshet i vagina orsakas av dålig cellgenerering och översträckning av vävnader som generellt orsakas vid förlossningen. Kroppen försöker reparera skadorna som orsakas vid förlossningen men misslyckas med att ge fast form och fasthet.
 

 • Brist på fasthet främjar löst grepp över manliga organ.
 • Löshet orsakar dessutom ofta frekventa infektioner och torrhet.
 • Förlossning är en av de viktigaste orsakerna till lös vagina.
 • Bortsett från förlossning kan problem som torrhet bero på grund av dålig hormonsekretion. Slemhinnor utsöndrar vätskor regelbundet för att hålla fuktig. Denna fukt skyddar från bakterier och andra smittämnen och håller den ren och smidig.
 •  Dåligt blodflöde mot kvinnans könsdel är en av de viktigaste orsakerna till lös vagina, det saktar ned generation av celler. När cellgenerering är långsam försvagar det vävnaderna och gör väggarna lösa. Torrhet orsakad på grund av dålig slemkörtelfunktion orsakar också slöhet i väggar. Dåligt blodflöde mot kvinnors könsorgan reducerar immunförsvarets räckvidd vilket kan resultera i att infektioner och allergier kan attackera och orsaka problem. Frekventa allergier och infektioner orsakar frekvent inflammation och sänker blodflödet och gör väggarna lösa genom att minska kollagenfibrerna.
 •  Infektioner och allergier kan också uppstå på grund av svagt immunförsvar och dålig hygien som också är en av de vanligaste orsakerna till lös vagina.
 •  Kvinnor som använder IUD eller använder p-piller för att förhindra graviditet, tar lugnande medel för att behandla sömnlöshet eller lider av stress har också dålig hormonal utsöndring och mindre blodflöde som är vanliga orsaker till lös vagina.
 •  Att sitta stilla långa stunder, fetma och klimakteriet är andra orsaker till lös vagina eftersom dessa också begränsar blodflödet mot det kvinnliga genitalområdet. Effekterna av dessa problem minskar utbudet av näring och syre till celler och främjar deras död i snabb takt. Detta orsakar svaghet i vävnader och utarmar vaginal fasthet.

Vaginal hifu behandling

Vaginal avslappning ger mindre grepp över manliga organ och kvinnor får en lägre känsla under samlag vilket kan reslutera i lägre sexlust och leda till frigiditet hos kvinnor. Frigiditet pushar en kvinna för att undvika sex och komplicerar problemet ännu mer.

En sådan situation kan leda till ett sämre förhållande med sin partner.

Denna Vaginal HIFU behandling för lös vagina fungerar inom några minuter så att en kvinna kan få glädje. Efter 1-3 behandlingar blir resultaten bättre och bättre och över en tidsperiod ger behandlingen en naturlig täthet och smidighet.
Vaginal föryngring gör vaginala väggarna hårdare för att ge ett ordentligt grepp över manliga organ och släppa smörjning för att ge en bättre penetration.

INFO

- Vi ber dig vara på plats 10 minuter innan inbokad behandlingstid.

- Vi tar inte emot dig om du är försenad mer än 15 min.

- Meddela redan vid bokningstillfället om du har några medicinska besvär, allergier eller tar några mediciner.

- Behandlingar rekommenderas ej vid förkylning, feber, inflammationer eller graviditeten.

- Eventuell av- och ombokning måste ske senast 24 timmar före bokad behandling annars utgår full debitering.

- Åldersgräns för behandlingar är 18 år.

Boka tid
Vaginal åtstramning med Hifu hos Victoria Grepo Akademin i Stockholm