Boka tid

Kompressions Mikro Vibrationsterapi är speciellt utformad för icke-invasiv hudföryngring, kroppsformning och för att förbättra välbefinnandet av hälsan. Det är en av den senaste generationens kroppsvård behandlingar för ansikte, nacke, axlar, armar, bröst, rygg, midja, mage, rumpa, ben och fötter m.m.


Denna teknik realiseras av en 360° intelligent roterande cylindriskt rullhandtag med silikonkulor. Rotationsriktningen och trycket säkerställer att mikro kompression överförs till vävnaden. Det unika handtaget producerar mekanisk kompression och mikrovibrationer på huden, vilket inte kan replikeras av händer eller annan teknik.

Roll massage i Stockholm


"Kompressions Mikro Vibration terapi" ersätter den traditionella metoden med hjälp av mikrokompression i stället för sug, och mikro vibration i stället för dragkraft.

Kompressionsmikrovibration med infraröd teknik massage för kroppen förbättrar:

 • lymfdränage,
 • djup avgiftning,
 • lindrar muskelstelhet och ömhet,
 • minskar subkutana fettavlagringar,
 • minska celluliter och form konturer.

Kompressionsmikrovibration med infraröd teknik massage för ansikte:

 • stödja produktionen av kollagen och elastin,
 • ökar syretillförseln,
 • ökar blodcirkulationen,
 • hjälper till att ge näring och ljusa upp vävnader från insidan,
 • den kan slappna av muskler och hjälper till att minska uttrycksrynkor,
 • den hjälper till att minska svullnad, bekämpar vävnads nedsättning och föryngrar ansiktet,
 • kombination av dess effekt leder till en lifting effekt.
Roll massage för ansikte

Vad är kompressionsmikrovibrationsterapi?
Kompressionsmikrovibrationsterapi är en behandling som kan återaktivera blodcirkulationen,

 • en metod som kan ta hand om komplexa sjukdomar som lymfatisk stas,
 • celluliter,
 • en metod som kan förbättra hud näring och cell syresättning,

Kompressionsmikrovibrationsterapi det är en innovativ kombination mellan skönhet och hälsa.

Roll massage för kroppen

 

Arbetsprincip
Arbetsprincipen är att generera mikrovibration kompression genom att rulla silikonkulor med vibration i 360° rotation. Silikonbollar roterar och utövar tryck på huden, den producerar en "pulserande komprimeringseffekt” som realiserar den fram- och återgående rörelsen av kontinuerlig trycka, dra och knåda, och vävnaden kommer att uppleva ett visst tryck.

Lyftverkan kommer inte att klämma eller skada huden, dess princip är att släppa infraröda strålar medan tryck appliceras på vävnaderna för att sträcka ut cellerna till naturligt och djupt stimulera cellaktivitet, blodflöde och syresättning, och fettavlagringar trycksätts och lossas på så sätt för slutlig nedbrytning.

Minskar celluliter - utövar tryck på djupa muskelgrupper för att helt mjuka upp och sträcka ut, och därigenom minska muskelstelhet och ömhet, accelererar ämnesomsättningen, eliminerar stagnation och vätska ackumulering, konditionering av vävnader och åter uppstramning av hudvävnader, omformning av kropp.

Det kan också stimulera fibroblaster, öka produktionen av kollagen och elastin, öka blodflödet och ökar syre. Resultatet blir att rynkor slätas, svullnader och påsar under ögonen minskar och huden föryngras och stramas åt.

Vaskulär effekt.
Balansen mellan hydrostatiskt tryck och utbuktande tryck tillåter vanligtvis vätska och näringsämnen att flöda från artärsidan och vätska samt kataboliter att komma in igen i den venösa sidan. Ökningen av det hydrostatiska trycket beror på avmattningen av venöst utflöde, vilket resulterar i att vattenstagnation i den extracellulära vätskan bildas ödem inuti vävnadsmatrisen. På grund av det speciella arrangemanget av sfärerna genom tryck och lyftrörelser för att erhålla gradvis vävnadskompression, vilket uppnår effekten av vaskulär träning.

"Kompressionsmikrovibrationsterapin" låter oss balansera det hydrostatiska trycket i venerna genom att vända den interna ämnesomsättningen och hemodynamiska utbytesmekanism.

Denna värmeökningseffekt kommer att leda till "ökad hud perfusion och syresättning, ökad vävnadsmetabolism, nedbrytning av fettaggregat och aktivering av den anti inflammatoriska processen av vävnadsförändringar. "Att minska och eliminera smärtan som orsakas av inflammation.

Roll massage