Bdr Re-action Deep peeling - kraftfull antiage behandling utan sår.

En av de unika fördelarna med BDR Re-action Deep kemisk peeling är dess skonsamma men kraftfulla formulering, vilket minskar risken för hudflagning. Den avancerade teknologin bakom peelingen främjar snabb återhämtning, vilket gör behandlingen idealisk för personer med en hektisk livsstil.Behandlingsfrekvens:

För att uppnå och bibehålla optimala resultat rekommenderas behandlingar två gånger i månaden. Denna regelbundna frekvens möjliggör en konsekvent och successiv förbättring av hudens textur och utseende. Styrkan hos syrorna ökar gradvis med varje behandling och kan ytterligare förstärkas med hempeeling, som rekommenderas att användas 1-2 gånger i veckan. Den regelbundna behandlingen inte bara bevarar hudens fräschhet och ungdomliga utseende utan verkar även som en tidsvändare. För att maximera resultaten föreslås användning av bdr Re-charge serum, som bidrar till att uppbygga hudceller och stödja hudens vitalitet. Ge din hud den uppmärksamhet den förtjänar och njut av en resa mot förbättring och ungdomlig glow.Undvik Retinol serum under kemisk peeling  Kuren:

Under pågående behandlingskurer med BDR Re-action Deep kemisk peeling är det rekommenderat att undvika användning av retinol serum. Detta säkerställer att huden får maximal nytta av peelingens verkan utan risk för överstimulering. Efter avslutad kur kan retinol återinföras i din hudvårdsrutin för ytterligare fördelar.

 

Målinriktad Hudvård:

Genom att välja BDR Re-action Deep peeling får du inte bara en hudvårdsbehandling utan en personligt anpassad upplevelse. Varje aspekt av behandlingen är utformad för att möta specifika behov, från exfoliering och förbättring av hudstrukturen till målinriktad behandling av djupa rynkor, pigmentering och ärr.

 

BDR Re-action Deep kemisk ppeelingbehandling – din nyckel till att minska rynkor, pigmentering, breda porer och återfå en ungdomlig glow.

Bdr Re-action Deep 10%
Motivering för Behandlingen:1.Omfattande Exfoliering:

Upplev en djupgående exfoliering som målinriktat hanterar djupa rynkor och akneärr för en jämnare hudstruktur.2. Låg Molekylvikt Glykolsyra 30-40%:

Kraften av låg molekylvikt glykolsyra förbättrar hudens struktur och främjar cellförnyelse, vilket ger en ungdomligare framtoning.3. pH-Optimerad:

Med optimala pH-värden garanterar peelingen effektivitet och skonsamhet under behandlingen, vilket minimerar risken för irritation.4. Målinriktad Behandling:

Perfekt för personer med djupa rynkor, pigmentering, bristningar eller akneärr som söker en kraftfull behandling anpassad efter deras individuella behov.Varning och Solskydd:
Undvik starkt solljus och säkerställ alltid användning av solskydd för att skydda din hud efter behandlingen. Detta är avgörande för att upprätthålla och maximera resultaten.BDR Re-action Deep kemisk peeling erbjuder dig möjligheten att omdefiniera din hud och återfå ungdomlig vitalitet. Ge din hud den kärlek den förtjänar och stråla med självsäkerhet genom varje steg av din hudvårdsresa.

 

Beskrivning av Re-Action Deep Kemisk Peeling Proceduren:1.Konsultation:
Innan behandlingen påbörjas genomförs en noggrann konsultation med en erfaren hudvårdsspecialist. Under konsultationen diskuteras individuella hudbehov, mål och eventuella förväntningar för att skräddarsy behandlingen.2. Rengöring av Huden:
Proceduren inleds med en skonsam BDR Re-move rengöring av huden för att avlägsna smink, olja och orenheter. Detta skapar en optimal grund för peelingens effektiva penetration.
Bdr Re-move deep
3. Applicering av Re-action Deep Peeling:
Specialisten applicerar sedan BDR Re-action Deep kemisk peeling jämnt över huden med hjälp av professionella tekniker. Peelingen innehåller låg molekylvikt glykolsyra för att exfoliera huden och främja cellförnyelse.


4. Exponeringstid:
Beroende på individuella behov, känslighet och hudtillstånd, samt syrarnas styrka justeras exponeringstiden för peelingen. Under denna period får peelingen verka på huden för att effektivt behandla djupa rynkor, pigmentering och ärr.5. Neutralisering och Avlägsnande:
Efter avslutad exponering neutraliseras peelingen noggrant för att avbryta dess verkan. Därefter avlägsnas peelingen försiktigt för att avsluta behandlingen.6. Återfuktning och Avslutande Produkter:
Efter avlägsnande av peelingen appliceras lämpliga återfuktande produkter Re-frash Mask, Re-charge Serum och Re-Vital Kräm och eftervårdsprodukter för att lugna och skydda huden. Specialistens val av produkter anpassas till individens behov.

Bdr serum
7. Eftervård och Rekommendationer:
Patienten får tydliga eftervårdsinstruktioner och rekommendationer. Det kan inkludera undvikande av starkt solljus, användning av solskydd och eventuellt undvikande av vissa hudvårdsprodukter under en period.8. Uppföljning:
Efter behandlingen planeras eventuella uppföljningssessioner för att övervaka hudens respons och optimera resultatet över tid. Behandlingen rekommenderas I en kur 2-6 behandlingar med 2 veckor mellanrum.

BDR Re-Action Deep Kemisk Peeling erbjuder en skräddarsydd och effektiv lösning för att behandla specifika hudtillstånd och uppnå en ungdomlig glöd. Det är viktigt att genomgå proceduren under ledning av en kvalificerad hudvårdsspecialist för att säkerställa säkerhet och optimala resultat.

Rekommendationer efter BDR Re-Charge Deep Kemisk Peeling Behandling1. Undvik Starkt Solljus:
Efter behandlingen bör du undvika direkt exponering för starkt solljus. Använd BDR Re-flekt solskydd kräm eller bdr Re-charge SUN serum med hög SPF för att skydda din känsliga hud från skadliga UV-strålar.

Re-charge sun

2. Använd Solskydd Dagligen:
Integrera dagligen solskydd i din hudvårdsrutin, även om du inte planerar att vistas utomhus under längre perioder. Detta hjälper till att förhindra solskador och bevara resultatet av behandlingen.3. Undvik Återupptagning av Retinol Serum:
Efter en kemisk peeling kan huden vara känslig. Undvik att återinföra retinol serum direkt efter behandlingen för att undvika överstimulering av huden. Konsultera din hudvårdsspecialist för lämpliga produkter.4. Fukt och Återfuktning:
Fortsätt med en fuktgivande BDR Serum och återfuktande hudvårdsrutin. Använd produkter som hjälper till att stödja hudens återhämtning och bibehålla optimal fuktbalans.5. Undvik egna Peelingprodukter Hemma:
Efter behandlingen bör du undvika användning egna av hemma-peelingprodukter under en tid. Detta hjälper till att undvika fel överexfoliering och irritation. Använd terapeut rekommenderat peeling produkt mellan dina behandlingar.6. Hem Hudvård:
Använd BDR skonsamma hudvårdsprodukter efter behandlingen för att nå maximal effect. Undvik produkter med starka aktiva ingredienser som kan irritera den behandlade huden. Vi rekommenderar bdr hem mini kit för mycket attraktiv pris i samband med kur.

Bdr kit

7. Följ Hudvårdsspecialistens Råd:
Följ de specifika rekommendationerna och råd som din hudvårdsspecialist ger efter behandlingen. Detta kan inkludera anpassade produkter och ytterligare riktlinjer för din individuella hudtyp och tillstånd.8. Undvik Pool och Bastu:
Undvik att bada i pooler och bastu under de första dagarna efter behandlingen för att minimera risken för irritation och infektion.9. Planera för Uppföljning:
Boka eventuella uppföljningssessioner enligt rekommendationerna från din hudvårdsspecialist för att övervaka hudens respons och optimera resultaten över tid.10. Konsultera vid Obehag:
Om du upplever ovanligt obehag, rodnad eller andra negativa reaktioner, kontakta omedelbart din hudvårdsspecialist för vägledning och stöd.

Följ dessa rekommendationer noggrant för att säkerställa en smidig och effektiv återhämtning efter din BDR Re-Charge Deep Kemisk Peeling behandling. Var alltid uppmärksam på hur din hud reagerar och konsultera din hudvårdsspecialist vid eventuella bekymmer.