Fransförlängning utbildning.

Vi alla har väl drömt om långa, fylliga och många ögonfransar som gör våra ögon magiska och sagolika. Detta har blivit möjligt med fransförlängning som slagit stort på marknaden de senaste åren. Men det är en djungel att veta vilken metod man ska välja, vilka sorts fransar och vilken fransstylist man ska vända sig till.

Tyvärr finns det många oseriösa fransstylister där ute som har en dålig utbildning och som använder sig av produkter som inte är godkända i Sverige. Vid fel hantering och med fel material kan skador på fransar och ögon uppkomma. Eftersom arbetet är på ögonen är det mycket viktigt att fransstylisten vet vad den gör och har behandlingsförsäkring. Genom att välja en stylist som är certifierad (inte bara diplomerad) och som är medlem i SEYF kan man känna sig trygg i att stylisten har en godkänd utbildning bakom sig och använder sig av godkända material så som lim, fransar och verktyg. Behandlingsförsäkring kan skaffas bara om man är medlem hos SEYF förbund .

Victoria på Victoria Akademin i Stockholm har många gånger stött påfall där hon fått hjälpa kunder som råkat ut för en oseriös behandling och utbildningar där fransarna kommit till skada. Välj din rätt utbildning. Vi älskar fransförlängning! Har man fler frågor kan man besöka:

www.victoriasakademin.com

www.seyf.se