Hoppa till innehållet

Hifu vaginal åtstramning

HIFU vaginalspänningsbehandling?

Det är hög fokuserat ultraljud. Med hög precision, värmer man vävnaden till cirka 43 grader på exakt det djup man vill påverka, t ex 3 eller 4,5 millimeter. Uppvärmningen ger en biologisk stimulering som åstadkommer huduppstramning, kollagen ny bildning, uppstramning av djupa lagrar.

En person behöver vanligtvis cirka 2 behandlingar. En behandling med 2-3 månader mellanrum. Kunden kan känna resultat några veckor.
En behandling tar cirka 40 minuter.

HIFU vaginal maskinen är en skönhetsutrustning som används för att lösa problem med vaginal avslappning för kvinnor, den är icke invasiv är en icke-invasiv kosmetisk procedur som återställer utseendet och funktionen av det vaginala området, resulterar i snabb återhämtning och är en enkel behandling.

Vaginal HIFU är den senaste och hetaste tekniken och hjälpte flertal kvinnor:

 1. Att ge en kraftig vaginal åtdragning och stärkande effekt för att förbättra sexlivet
 2. Att ge en ökad vaginal smörjning och eliminering av torrhet
 3. Att ge en förbättrad vaginal känslighet genom cellregenerering
 4. Att ge en omfattande förbättring av vaginal hälsa och minskad infektion.


Dessa personer kan inte behandlas med Vaginal HIFU:

 • Oskulder
 • Gravida
 • Kvinnor som nyligen utfört abort.
 • Kvinnor under menstruation eller 1 dag före / efter menstruation.
 • Kvinnor med vanlig sjukdom. Pls gör behandling efter återhämtning.
 • Kvinnor med tumör i eller bredvid vagina.
 • Kvinnor med venerala sjukdomar.
 • Kvinnor vars inre vägg av vagina är med Måttligt trauma kan inte behandlas med denna maskin.
 • Kvinnor med mindre trauma på innervägg av vagina ska behandlas noggrant under behandlingen.
 • Kvinnor med erosion av livmoderhalsen kan inte behandlas med denna maskin.
 • Kvinnor med måttlig kolit eller svårare kolit kan inte behandlas med denna maskin.

Vad ska du ta hand om efter HIFU-vaginalspänningsbehandling?

 1. Du behöver ingen särskild vård, behöver bara den normala rena;
 2. Det kommer att bli svagt svullnad i skeden efter operationen, men oroa dig inte, det dämpar sig i allmänhet ungefär 5 timmar. Uppträder en liten liten vit energipunkt i vissa delar efter behandling, men dessa är vanligtvis normala svaga och övergående reaktioner.
 3. Vissa människor efter att ha fått en behandling kommer vaginala slemhinnan att förekomma små blodfläckar, men det kommer automatiskt att försvinna om några dagar och veckor. Anledningen är att operationen är felaktig, för mycket energi fokus på slemhinna skiktet
 4. Efter 1-3 månad kan du göra annan behandling
 5. Efter behandling känner du inte obehag, kan ha sexliv efter en vecka.

 

Varför?
Största orsakerna till löshet i vagina orsakas av dålig cell generering och översträckning av vävnader som generellt orsakas vid förlossningen. Kroppen försöker reparera skadorna som orsakas vid förlossningen men misslyckas med att ge fast form och fasthet.

 

 • Brist på fasthet främjar löst grepp över manliga organ.
 • Löshet dessutom orsakar ofta frekventa infektioner och torrhet.
 • Födseln är en av de viktigaste orsakerna till lös vagina.
 • Bortsett från förlossning, torrhet är problem som kommer på grund av dålig hormonsekretion eller andra problem också en av de vanliga orsakerna till lös vagina. Slemhinnor utsöndrar vätskor regelbundet för att hålla fuktig. Denna fukt skyddar från bakterier och andra smittämnen och håller den ren och smidig.
 • Dålig blodflöde mot kvinnans könsdel är en av de viktigaste orsakerna till lös vagina, det saktar ned generation av celler. När cellgenerering är långsam försvagar det vävnaderna och gör väggarna lösa och tråkiga. Torrhet orsakad på grund av dålig slemkörtelfunktion orsakar också slöhet i väggar. Dåligt blodflöde mot kvinnors könsorgan reducerar immunförsvarets räckvidd. Detta gör att infektioner och allergener kan attackera och orsaka problem. Frekventa allergier och infektioner orsakar frekvent inflammation och sänker blodflödet och gör väggarna lösa och tråkiga genom att minska kollagenfibrerna.
 • Infektioner och allergier kan också uppstå på grund av svagt immunförsvar och dålig hygien som också är en av de vanligaste orsakerna till lös vagina.
 • Kvinnor som använder IUD eller använder p-piller för att förhindra graviditet, tar lugnande medel för att behandla sömnlöshet eller lider av stress har också dålig hormonal utsöndring och mindre blodflöde som är vanliga orsaker till lös vagina.
 • Långa sitta timmar, fetma och klimakteriet är andra orsaker till lös vagina eftersom dessa också begränsar blodflödet mot kvinnliga genitalområdet. Effekterna av dessa problem minskar utbudet av näring och syre till celler och främjar deras död i snabb takt. Detta orsakar svaghet i vävnader och utarmar vaginal fasthet.

Vaginal avslappning ger mindre grepp över manliga organ och kvinnor känner inte känslan under samlag. Detta förhindrar mot sexuell vilja som kan leda till frigiditet hos kvinnor. Frigiditet pushar en kvinna för att undvika sex och komplicerar problemet ännu mer. Detta tillstånd skadar förhållanden också och sätter också en kvinna i negativ känslomässig status.

Denna Vaginal HIFU behandling för lös vagina fungerar inom några minuter så att en kvinna kan få glädje. Efter 1-4 behandlingar blir resultaten bättre och bättre och över en tidsperiod ger naturlig täthet och smidighet.
Vaginal föryngring, tightening gör vaginala väggarna hårdare för att ge ett ordentligt grepp över manliga organ och släppa smörjning för att ge sensationell penetration.

Med ålder börjar kollagenfibrer i vagina att förlora elasticitet. På Victoria Grepo Akademin förbättrar  icke-kirurgisk vaginaltithening behandling hälsan och vitaliteten hos vaginala vävnader, med hjälp av högintensiv fokuserad ultraljud (HIFU) som är mycket effektiv vid ombyggnad av hud elastin under åtstramning.