Hudvård

Ansiktsrengöring. Det viktigt att man får bort smuts som hinner samlas under dagen, samt bakterier och fett. Dessutom är det viktigt att få bort allt smink och rengöra på djupet så att huden får andas och vila. Du hittar sminkborttagning, peeling, ansiktstvätt, micellarvatten och andra produkter för daglig rengöring. 


En ansiktsmask rengör på djupet och gör så att huden kan hållas frisk och levande. Ansiktsmasken tar bort döda hudceller så huden blir ren på riktigt. Det räcker att använda ansiktsmask en gång i veckan, blir det oftare finns risk att huden torkas ut. Här finns masker med lera, kräm, gelé och så kallade peeloff-masker som man applicerar och drar av när de torkat. Titta runt bland produkterna och välj en mask som passar din hudtyp. Vi har de flesta populära produkter från Yellow Rose – så beställ direkt på nätet.


Peeling har först och främst en rengörande effekt. De fina kornen rengör på djupet och en peeling tar bort döda hudceller och avlagringar. Dessutom gör en peeling så att övriga produkter du använder bättre kommer till sin rätt. Välj en som passar just din hudtyp. Har du svårigheter i ditt vall kontakta oss för kostnadsfri rådgivning: Här. 

Med Serum får en välbehövlig vitaminboost och serumet ger långvarigt resultat tack vare en koncentrerad formula som lätt absorberas av huden. Yellow Rose serum motverkar hudens ålderstecken och kan reducera rynkor och linjer i ansiktet. Titta igenom vårt stora utbud på serum och välj med en kräm som passar dina behov och din hudtyp. Under varje produkt hittar du detaljerad information om hur det specifika serumet fungerar och vad det innehåller. 
När du väljer en kräm är det viktigt att du väljer en kräm som passar din hud. En kräms stora uppgift är att återfukta huden och föryngra hudcellerna efter att utemiljö har påverkat under dagen. Nattkräm kan vara lite tjockare än dagkrämen då du inte har smink utanpå. Nattkrämer har på senare tid blivit mer och mer populärt bland killar, och för de rekommenderar vi Relaxant Line. Titta runt i utbudet och beställ online via klicka på bild.