Hoppa till innehållet

Lipo laser - vann ett bantningspris i Paris.

Nyhet med start från maj på Victoria Grepo Akademin.

Lipo laser är den första FDA-godkända, låg nivå och icke-invasiv behandling för att bli av med celluliter, fett och minska utseendet på bristningar. Det skapades och lanserades i Storbritannien, vann ett bantningspris i Paris och används nu över hela USA, Kanada och Australien.
Resultat? 3-8 cm efter 3-8 behandlingar (upp till 30 min beh).

De vanliga behandlingsområdena är buken (mummy mage!), Lår, kärlekshandtag / muffin topp och till och med överarmar och kinder samt dubbelhaka. Du kan i princip få Lipo laser någon plats som du vill smyga ner så att Lipo laser plattorna kan placeras på.

Hur fungerar det? Åtta plus två små plattor placeras på behandlingsområdet och säkras med en band så att de håller på plats. Plattorna avger låga nivåer av laser energi, vilket väsentligen smälter fettcellerna utan att skada huden. Den skickar signalen för att bryta ner de lagrade triglyceriderna i fria fettsyror och glycerol som sedan släpper ut fettet som ska elimineras från kroppen. Denna process att släppa fettsyrorna är faktiskt ett naturligt svar som kroppen har när kroppen behöver använda lagrade energireserver. Så det bästa med Lipo laser är att det inte skapar någon onaturlig reaktion i kroppen eller skadar eller förändrar eventuella omgivande strukturer som hud, blodkärl och perifera nerver.

Omedelbart efter Lipo laser behandlingen, ska du träna för att hjälpa till att eliminera de frigjorda fettsyrorna från din kropp. Det rekommenderas att du tar en snabb promenad eller gör 20 minuters kardio eller LPG lymfamassage.

 1. Hur mycket kostar 1 behandling?
  Behandlingar varierar från 1500 kr men du kan få rabattpaket om du godkänner att rekommenderade 8 behandlingar som är 30 min långa.
 2. Hur många behandlingar behöver jag för att få fullständiga resultat? Den rekommenderade behandlingstiden är 8 sessioner, varje 2-4 dagen.
 3. Hur många behandlingar innan jag märker några resultat? Vanligtvis kan patienter se resultat efter bara en behandling.
 4. Hur lång tid tar det att ta emot en behandling? Varje behandling tar cirka 30 minuter.
 5. Hur långt ifrån varandra borde varje behandling vara? Det borde finnas minst 2-5 dagar mellan varje behandling för att ge din kroppstid att bli av med fettet. En, två gånger i veckan rekommenderas.
 6. Gör det ont? Det mesta du kommer att känna är en upphetsning.
 7. Var går fettet? Det absorberas i lymfsystemet och spolas ut. (Därför rekommenderad ökning av vattenförbrukning efter behandling!)
 8. Kan det skada min hud? Din hud blir något röd och varm (Detta försvinner innan du ens lämnar kliniken.)
 9. Finns det några kända negativa biverkningar? Tydligen kan människor med extremt känslig hud märka mer rodnad och det kan ta ett par timmar innan de sänks, men detta är extremt sällsynt. 

Mina upplevelse och resultat efter Lipo laser behandling.

Jag kom förberedd med en mjuk kläder, en telefon så att jag kunde fånga några bilder av proceduren som görs för mig, en bok att läsa under behandlingen, en flaska vatten att dricka efter att jag hade behandlingen och en lista med frågor att fråga terapeut.

Terapeut svarade på alla mina frågor innan behandling, skrev på avtal och tog mig till behandlingsrummet för att börja. Jag lämnade mina kläder på, jag tog bara min skjorta upp och stoppade den under mina bh och drog mina jeans ner till mitt / över låren. Terapeuten markerade försiktigt min mage med en penna och mätband och tog sedan mina mätningar och skrev ner dem på det officiella Lipo-pappersarbetet avtal.

Sedan fortsatte jag att lägga mig och ha alla åtta vita plastplattor försiktigt placerade på "behandlingsområdet" vilket i mitt fall var mitt midiasektion och sedan säkrat med en lång band. (Hej då mamma mage!)

 "Behandling" tog cirka 30 minuter, under vilken tid jag var kvar ensam i rummet. Jag tog tillfället i akt att läsa en bok. Efter 30 minuter skulle Lipo- lasermaskinen göra ett pipande ljud och då skulle terapeuten komma in och stänga av plattorna. 

När hon tog bort plattorna var min hud lite fuktig från att plastplattorna var upp mot min hud och bara lite röd från att vara varma.

Lipo laser resultat

Efteråt fick jag ca15 min LPG behandling som jag bokade i sambant med lipo laser behandling för att få bättre resultat och snabbare samt säkrare förlurar förstörd fett från kroppen. Hur som helst var det en konstig känsla men jag kunde se att det definitivt skulle hjälpa till med att öka cirkulationen och bli av med fettet!

"LPG till Lipo laser extraordinära kroppsformningsförmåga för att ge förbättrad fettminskning och minskning av celluliter. Den ökar avlägsnandet av frigört fettcellinnehåll. Resultatet är slankare, hårdare och jämnare hud. LPG vakuummassage för att förbättra lymfatisk dränering, förbättra blodcirkulationen och främja hudförnyelse. "

 

Här är en bild av den faktiska "klientbehandlingskort" som terapeut skrev mina mätningar på före och efter behandling.