LPG massage - Endermologie

LPG® är en unik och patenterad teknologi som formar kroppen och skapar välbefinnande från topp till tå. Nyrevolutionerande teknik - skulptera din kropp utan kirurgi!

Hemligheten bakom LPG®:s framgångsrika utveckling är den patenterade tekniken IMR (Independent Motorized Rolls). De motoriserade rullarna fungerar helt oberoende av varandra. Sedan bestämmer riktningen och hastigheten på rullarnas rotationer hur huden försiktigt dras in och hudveck skapas med olika form, tjocklek och djup för ett optimalt resultat. 

Endermologie är en unik patenterad massagemetod vilken bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med en vacuumsug masserar hela kroppen. Detta medför ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler, samt att ämnesomsättningen ökar och därmed också kroppens fettförbränning.Endermologie förbättrar lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen. Behandlingen skulpterar kroppen och ger synbara resultat såsom förbättrad hudstruktur, uppstramning av huden, reducering av celluliter samt att fettvävnaden minskar!

Behandling rekommenderas för dig:

 • För Kroppsskulptering.
 • Före/efter kirurgiska ingrepp.
 • Om du lider av Ödem, Fibromyalgi, Fibroser, Stelhet.
 • Om du har Idrottsskador eller för att Lindra muskel- och ledvärk.
 • Samt för påskynda återhämtning efter träning.
 • Reducerar celluliter och överflödigt fett i problemområden.
 • LPG hjälper forma och lyfta upp rumpan och framhäver kroppens konturer.
 • Återställer hudens elasticitet och slimmar figuren.


Du ska undvika behandling om du har:

 • Cancer
 • Infektion
 • Inflamationsfas
 • Blodförtunnande medicin
 • Blodsjukdom
 • Graviditet (förutom ben efter 3:e månad)

Vid lipomassage koncentrerar vi oss på dina fettdepåer.
Vid cellulitbehandling koncentrerar vi oss på dina celluliter.

LPG SPORT
Vi rekommenderar LPG för dig före och/eller efter träning. Rensar ut slagg och mjölksyra. Prestationshöjande behandling samt att du återhämtar dig snabbare efter hård träning. 

LPG SKÖNHET
För dig som har problem med envisa fettområden, celluliter och slapp hud. (Rekommenderas 2 Behandlingar i veckan). LPG massage kan kombineras med fettfrysing eller Hifu för att nå bästa resultat och forma kroppen.

LPG HÄLSA
För dig som vill ha en djupgående bindvävsmassage som ger ökad blodcirkulation, lymfcirkulationen och total avslappning.  Behandling ökar vällmående och mindkar smärta i kroppen.

Hur många Endermologiebehandlingar behövs?
Minst 8 behandlingar med besök 2 gg i vecka. 10–14 behandlingar är det vanligaste för ett optimalt resultat. Efter Liposkulptur/fettsugning brukar dock 4 behandlingar under en månads tid räcka.


Försvinner verkligen mina celluliter?
Endermologie Lpg är idag den enda behandling som är tidsomprovat och kan reducera celluliter och ge spänstigare hud med goda resultat. Flera av världens ledande plastikkirurger rapporterar detta.


Hur ofta skall man gå på behandling?
Som regel bör man gå på behandling ca 2 g/ veckan första 8 gg och sen 1gg i vecka tills man uppnår resultat. Vi behandlar inte oftare än så eftersom kroppen behöver återhämta sig mellan behandlingarna. Som underhållsbehandling går många 1–2 ggr/mån.

Behandlas bara ”mina problemområden”?
Man fokuserar naturligtvis på problemområdena, men resten av kroppen behandlas också för att stimulera den allmänna cirkulationen och lymfdräneringen. Terapeut tittar på dig och dina behov.


Hur länge ”håller” resultatet av LPG Endermologie?
Flera månader ibland upp till flera år om underhållsbehandlingen fortsätter. Ålder, livsstil, kost och hormonella betingelser påverkar naturligtvis resultatet. (Med 1 gång/månad förbättrar man dessutom sina resultat)


Hur lång tid bör det gå efter en fettsugning innan man kan få LPG Endermologie behandling?
Efter ca 2 veckor brukar det vara lagom att börja med behandling. Rådgör alltid med din behandlande doktor.


Vad är skillnaden mellan Endermologie och fettsugning?
Endermologie är till skillnad från liposkulptur/fettsugning en metod som inte penetrerar (går igenom) huden. Liposkulptur/fettsugning är en operativ behandling med permanent reducering av fettvävnaden. Många patienter börjar med Endermologie behandling och väljer senare att komplettera med liposkulptur/fettsugning. En tvåstegsbehandling ger det bästa resultatet. Ta alltid konsultation med din kirorg.

Hur upplever man behandlingen? Gör det ont?
Känslan kan liknas vid djupgående massage. De allra flesta upplever det mycket behagligt. Behandlingen anpassas efter dig och styrkan ställs in individuellt.

Hur känns det efteråt?
De flesta patienter känner sig avslappnade och många får en energikick efteråt. Man skall tänka på att dricka minst 2 l. vatten per dag under tiden man får behandling, eftersom lymfsystemet i kroppen är stimulerat och utsöndringen kanske går något snabbare än normalt.


Kan man behandlas med Endermplogie om man är gravid?
Nej, den kraftiga massagen sätter igång kroppen och är inte att rekommendera vid graviditet.