Massage erbjudande

Klassisk Massage endast 350 kronor!

Minska stress och spänningar, ge immunförsvaret en boost med denna rogivande och sköna massage av nacke, axlar, armar, ansikte och hårbotten, 30 minuter. Upplev hur kropp & sinne stillar sig…njut av att bara vara… Det finns många studier som visar att massage bl.a minskar stress och spänningar och stimulerar immunförsvaret.Vi har en enorm potential att förbättra kroppens naturliga försvar och återhämtning genom att stimulera vårt "lugn- och ro system", vilket är motsatsen till stress-systemet.Det är i lugn- och ro-systemet som det livsviktiga antistress-hormonet oxytocin, frisätts och bl.a. medverkar till;

Tillväxt av nya celler och läkning av kroppen & immunförsvaret stärks!Reducering av stresshormoner och ökat lugn.Minskade muskelspänningarBättre sömnEffektivare matsmältningEffektivare upptag och inlagring av näring dvs. kroppens näringsdepåer fylls på.

I dagens stressfyllda tillvaro ges det inte så många naturliga återhämtningstillfällen – vi måste själva se till att det blir av…Hur ofta får DU till detta under DIN dag? Välkommen på en Antistress-massage i vår rogivande miljö och låt lugnet komma till dig, stimulera återhämtning och läkning - boosta dig nu när förkylningarna börjat ta fart! En väl värd investering i dig själv och din hälsa för endast 350 kronor!Ordinarie pris: 450 kr.

Varmt välkommen!

Erbjudandet gäller 1 gång/person, vardagar under september och kan inte kombineras med andra erbjudande eller Friskvårdscheckar.Vid bokning uppge ”September-erbjudande”