Microneedling Behandling

Det är en behandling som bygger på micro skada med microneedling pen (dr.Pen) och applicering av vitaminer, collagen, stamceller, extrakt och andra naturliga antioxidanter. Återfuktar och förnyar hudcellerna och lämnar en fräsch och strålande hy. Även lämplig för yngre hud och Aknehud.

Rekommenderad behandlingstid är 3-6 sessioner 2 gånger per månad.

Hur går microneedling behandling hos oss:

  1.  Behandlingen med microneedling pen börjar med hudrengöring. Oftast använder terapeut mjuk peeling som t.ex Yellow Rose AHA peeling eller micellar vatten. Den tar bort döda celler och orenheter och förbereder huden för att ta emot de aktiva ingredienser under microneedling behandling.
  2. Huden desinficeras med Klorhexidin innan terapeuten börjar arbeta med microneedling apparat. Kunder som är mycket känsliga kan uppleva behandling lite smärtsam. Kunder som har yttersta blodkapillärer och nån sort av utslag får inte göra den behandlingen.
  3. Efter microneedling appliceras vitaminer eller andra aktiva serum. De masseras försiktigt in i de områden som behandlas med dermopenen i ca 5 minuter.
  4. För den starkaste resultat appliceras YELLOW ROSE Gel MASK. Masken lämnas på i 10-20 minuter. (Det är en tillval och måste förbokas i förväg).
  5. När microneedling behandling är klar kan huden vara irriterad och röd. Behandling avslutas med en kräm eller Aloe Vera Gel som lugnar ner huden.
  6. För den starkaste resultat rekommenderas använda Yellow Rose hudvård hemma.