Permanent hårbortagning med e-Light.

Permanent hårbortagning flr alla hårtyper och alla hudtyper. E-Light använder båda fördelarna med IPL och RF. Behandlingsområdets och den övriga hudens motstånd varierar beroende på selektiviteten av huden. Detta betyder att biverkningarna och de obehagliga stickningarna från IPL undviks. Utstrålarens behagliga kyla neutraliserar värmen från IPL och ökar hudens resistans. Detta leder i sin tur till en balanserad och säker upptagning av ljusenergin och ett bättre resultat. E-light/IPL tillåter oss att behandla med hög effekt och minimal Smärta utan biverkningar.

Med E-light/IPL är behandlingen säkrare, nästan ingen smärta och ger en permanent reducering av hår efter färre antal behandlingar jämfört med vanlig IPL. Det behövs mellan 4-6 behandlingar. Det innebär mindre kostnad för dig. 

E-light/IPL till skillnad från vanlig IPL filtrerar violett och infrarött ljus som utstrålas och drar åt sig vätska från huden. Så E-light/IPL har inga sidoeffekter.Tack vare den smarta tekniken kan behandlingen utföras även under sommaren och även på personer med mörk hy till skillnad från andra metoder. VIKTIG ÄR att hud är inte solbränd.