Hoppa till innehållet

Solsemester i Kroatien kombinerat med skönhetsbehandlingar. "Beauty Traveling"

Solsemester kombinerat med
skönhetsbehandling.


Har du planerat för en semester i Kroatien i sommar? Vore det inte härligt att kombinera semestern med en professionell massage eller någon njutbar skönhetsbehandling?

Vi på Victoria Grepo akademin är mycket glada att kunna meddela att vi har inlett ett samarbete med inte bara ett utan två hotell i Kroatien. Samarbetet avser Grand Hotel Slavia och Hotel Horizont som båda ligger i Baska Voda på Makarska Rivieran. Kolla hotell.

Hotel Grand Hotel Slavia i Ktoatirn, Baska Voda, Makarska rivjera

Samarbetet mellan Victoria Grepo akademin och de två hotellen erbjuder dig som gäst ett förmånligt pris på flertalet olika behandlingar som vi på akademin vanligtvis erbjuder hemma i Sverige. Priser för behandlingar hos hudterapeut, Massör, Frisör i Kroatien är biligare än i Sverige. Kostnad till exempel för klip och slingor ligger vid 1000 kronor. Här kan du hitta också filler och injektioner med botulinotoxin visa datum.

 

Yellow Rose i Kroatien

Produkter och behandlingar


De båda hotellen kommer arbeta med hudvårdsprodukter från märket Yellow Rose. Produkterna från Yellow Rose är naturliga, högkvalitativa och skonsamma mot huden. Produktutbudet hos
Yellow Rose är stort och innefattas av såväl serum, krämer, kroppspeeling och solskydd med mera. Allt man kan tänka sig inom hudvård.

 På plats på hotellen kommer man kunna ta del av 7D Hifu behandlingar, Hydrofacial behandlingar, Hud scaner och det kommer också finnas fysioterapeuter på plats som utför proffsig massage av olika sorter, samt kan man få spa kropps behandlingar med inpackning och scrub. Allt för att få en så skön start på semestern som möjligt helt enkelt.

7D Hifu behandlingar under semester i Kroatien, Makarska Rivijera, Baska Voda.

Vad är skillnaden 7D Hifu och Hydrofacial behandling?

 

Med 7D Hifu-behandling fokuserar man på att lyfta och strama upp huden i ansiktet på ett naturligt sätt utan ingrepp. Man använder sig utav säker ultraljudsenergi och med värmen stramar man alltså åt huden på djupet och efter cirka 5-6 månader ser man fullt resultat och vanligtvis krävs det endast en sådan behandling för att nå önskat resultat.


Hydrofacial behandling är en kombination av peeling, djuprengöring och återfuktning – allt i samma process. Man rengör huden på djupet och tar bort pormaskar, talg och andra orenheter. Med en hydrofacial behandling förminskar man fina linjer, ger mer lyster och en jämnare hudton och återställer hudens elasticitet. En härlig behandling att börja semestern med för att få en
finare och jämnare solbränna med andra ord!

En av de bästa Hotel i Kroatien är Grand Hotel Slavia i Baska Voda.

Kort information om respektive hotell


Det nyrenoverade hotellet Grand Hotel Slavia är beläget i Baška Voda som är en populär semesterort på Makarska Rivieran. Hotellet erbjuder 72 rum och sviter, vissa med en enastående havsutsikt över adriatiska havet. Restaurangen på hotellet med sin terrass erbjuder
hälsosam medelhavsmat, stort utbud av fina viner och en utsikt över hela staden.

Trevlig semester i Baska Voda, Makarska Rivjera i Kroatien

Precis som Grand Hotel Slavia ligger även Hotel Horizont i Baška Voda. Hotellet är beläget längs strandpromenaden och omgiven av tallskog med 50 meter till den närmsta stranden vid namn ”Nikolina”. Hotellet har 202 rum och sviter där majoriteten av dem har havsutsikt eller utsikt över berget.


En 2000 m2 stor spaanläggning finns på hotellet med såväl inomhus-, utomhus- samt hydromassage pool. Gillar du att basta? Hotellet har hela 6 olika bastu däribland finsk bastu, biobastu och saltbastu. En härlig och avkopplande stund.

Victoria Grepo i Hotel Grand Hotel Slavia, Baska Voda, Kroatien

Semester i Kroatien tips.

Om du har bokat en semester i Kroatien i Baska Voda i Makarska Rivijera i sommar och är intresserad av att testa någon av våra behandlingar som vi kommer erbjuda på de båda hotellen så rekommenderar vi dig att passa på att testa nu i sommar. Det erbjuds ett fördelaktigt pris på behandlingarna som genomförs i Kroatien och ni får chans att träffa Victoria Grepo även där.

Kontakta oss här för mer information eller boka din semestee direkt hos en av Hotel. Direkt länk.

Är det biligt i Kroatien?

Priserna är generellt ca 20% lägre i Kroatien jämfört med Sverige, men detta kan skifta beroende på vilken stad du besöker. I Baska Voda priser en del lägre en Makarska och Split. I Kroatien är det vanligt att man gör behandlingar utan det gör ont i hjärta. När det gäller mat och är priserna även billigare, då en billigare måltid kostar ca 60 kr och en kaffe 15 kr, en glas i strut ca 10 kr på caffe Ekler (du kan hitta de på instagram). Det är en paradis för barn och vuxna. På kvällarna kan man ta en lång promenad vid havet eller i skuggen. En dag kan man ligga på stranden den andra kan man åka till Split, Makarska eller Dubrovnik. Baska Voda är en lite mer lyxigt ställe och där can du hitta högsta klass restauranger på Grand Hotel Slavia, Restaurang Matreska och strand restarang Borik med världenst godaste sushi och annan mat. I Baska Voda finns allt för alla och olika behov beror på intresse. Kolla direkt på hotells webplats eller deras instagram konto eller miin instagram konto @victoriagrepo_akademin 

Var i Makarska ska man bo, är det bra strand?


Baska Voda i Makarska Rivijera, har nog de bästa stränderna och långa promenad i området. Det finns lång strand med skugga, strand för familjer, strand med Borik nattklab för ynga, strand med djur och längst bort strand för nudister. Makarska Rivijera är en av de grönaste strander med skugga, fantastisk doft och ligger mellan Split och Dubrovnik.