TRE -Tension & Stress Releasing Exercises

TRE är en revolutionerande metod för att släppa fysiska och emotionella spänningar direkt genom kroppen. Det är fortfarande ganska okänt i Sverige, så jag behöver all hjälp jag kan få för att TRE skall komma Sverige till nytta! Och om du tycker om övningen, så är min enda önskan att du rekommenderar/berättar vidare om TRE bland vänner och kunder som du tror skulle vara intresserade.

TRE är en fysiologisk genväg till fysisk och psykisk avslappning och utgör ett utmärkt komplement till för idrottare, kroppsbehandlingar, yoga m.m. Eftersom metoden jobbar direkt genom det limbiska och autonoma nervsystemet så kan man nå andra nivåer än vad vår medvetna handling kan göra. Det är enkelt att lära sig och kan sedan utövas på egen hand redan efter första sessionen.

TRE aktiverar nervsystemets naturliga funktion för stressreglering. När det sker skapas en neurogen skakning (vibration) i kroppens muskler. Den neurogena skakningen leder till en gradvis avspänning av överaktivitet i nervsystemet och i muskler och bindväv. TRE hjälper kroppen att bryta negativa cykler av spänning som lagrats i kroppen pga stress, skador och andra fysiska och psykiska påfrestningar.

TRE ger förbättrad sömn, minskning av oro och ångest, samt en ökad stresstålighet. Den hjälper också mot alla typer av stressrelaterade muskelspänningar och rehabilitering från skador, olyckor och trauma.

Boka tid hos Rasmus