Vaginal föryngring med HIFU

Vaginal Hifu är bättre än Laser & helt ny applikation för vaginal åtdragning baserat på den senaste HIFU-tekniken.

SLUTA KNIP! Vi har lösningen!

Det är något som diskuteras i små bokstäver, effekterna från en förlossning, åldring eller komplex över dom intima områden. Miljoner kvinnor kan känna torrhet, förlust av vaginala muskler och smärta under samlag. Oroa dig inte, vi hjälper dig.

Det är ny teknik och det bästa valet för vaginal åtdragning som baseras på senast HIFU-teknologi. Totalt icke-invasiv Vaginal lift och det använder endast fokuserad ultraljudsenergi. Den säkra och bekväma applikationen ger bättre tålmodig överensstämmelse. Den fokal- termiska skadan, framkallar sekundär naturlig kollagen stimulans i submucosa- och hinna propria lager. Når både 3.0mm och 4.5mm djup utan någon skada, vilket gör att HIFU-energi kan lätt tränga igenom vaginala väggar.

Vad är Vaginal föryngring?
Det är en fokuserad ultraljud som stimulerar kollagen tillväxten i den vaginala väggen så att din vagina återfår elasticitet och blir mera återfuktad.

Vilka är fördelarna med vaginal föryngring?
Dina vaginala väggar blir tjockare och starkare och kommer att förlora torrhet. Detta kommer att öka din sexuella njutning och bromsa effekterna av åldrande.

Hur genomförs behandlingen?
Ett litet munstycke är insatt i slidan som avger låga energipulser som tränger dina vaginala väggar och stimulerar kollagen tillväxten. HIFU behandling är en skonsam applikation av hög intensitet ultraljud som går djupt in i vävnaden.

Hur lång tid tar det?
Behandlingen tar mindre än en halvtimme. Du kommer förmodligen att vara på kliniken cirka en timme.

Är det smärtsamt?
Vissa kvinnor har sagt att Hifu behandling är något obehagligt, men de flesta kvinnor känner inte någon smärta. Om du är särskilt nervös om förfarandet, Ta en pratstund med oss boka din kostnadsfri konsultationsbesök här.

Behöver jag ta ledigt från arbetet eller stanna inomhus för dagen? 
Nej, du kan gå tillbaka till dina normala aktiviteter direkt efter. Du rekommenderas att inte göra någon övning i 24 timmar och du kommer att behöva avstå från samlag under 6 eller 7 dagar.

Kommer jag behöver mer än en behandling?
HIFU vaginal behandling kommer att kräva 2 - 4 behandlingar beroende på individuella behov.

Hur länge håller resultatet?
Resultatet varierar från person till person men mellan ett år och ett halvt år, eftersom förändrade hormoner kommer att påverka dina vaginala område som du åldras. Om du vill prata om HIFU vaginal föryngring, kontakta oss för att boka tid för en konsultation och vi kommer att ge dig råd om den bästa behandlingen för att passa just dina behov.