Anmäl dig här

Plasma lift skin tightening grund kurs är för dig som är i skönhetsbranchen eller planerar starta eget. Denna maskin är avsedd för skönhetsvårdare / esthetiker och är inte en medicinsk apparatur, så den är lämplig att användas för terapeuter.

Kursdatum:
Hittar du direkt i webshop.

Ingår:

Plasmapen (Garanti 1 år)
10 nålar
SPF 50
Läkande kräm 30ml.

Behörighet: inga förkunskaper krävs.
Tider: 10.00 - 16.00
Dagar: 2
Modell: egna, minimum 3 st behandlings område dag 1 + dag 2.
Antal deltagare: max 3
Behöver du hjälp med modell informera oss i godtid.

Plasma lift skin tightening grund kurs är för dig som är i skönhetsbranchen eller planerar starta eget. Denna maskin är avsedd för skönhetsvårdare / esthetiker och är inte en medicinsk apparatur, så den är lämplig att användas för terapeuter.

Alla pratar om denna underbara nya behandling som har många namn och kallas t.ex "Plasma penna, Plasma Lift och många andra namn mest beror på företagsnamn/brend. Själva behandlingen som utförs med plasma instrument hetter "Plasma Lift Skin tightening". Det ger kunder möjligheten att bli av med slap/lös hud, rynkor och kommer att lyfta huden utan behov av operation, permanent och relativt smärtfritt.

Klika här för att se kursplan.

 

Plasma lift kurs för terapeuter/sjukvård personal, 1 dag.

Plasmapen inklusive utbildnings dag.

Behörighet: hudterapeut, terapeut, sjuksköterska, undersköterska, permanent makeup artist och liknande med kunskaper i hud.

Antal deltagare: max 3.
Tid: 10.00 -16.00
Modell: egna ca 3 behandlings område.
Plasma pen och 10 nålar ingår. (1 år garanti på plasma pen).

Kursdatum:
Hittar du direkt i webshop. Max 3 deltagare i grupp.

Det kommer att bli nästa stora erbjudande till dina kunder. Alla pratar om denna underbara nya behandling som kallas "Plasma penna, Plasma lift och andra liknande namn som är baserad på företags namn eller brend som t.ex Fibroblast. "Plasma Lift Skin tightening" är namn på behandlingen som man utför med instrument med plasma energi. Det ger kunder möjligheten att bli av med slap/löshud på ansikte och kropp som rynkor, påssr under ögon, åldersfläkar och kommer att lyfta huden utan behov av operation, permanent och relativt smärtfritt.

Instrumen har två läge, en för terapeutisk arbete och en för mer medicinsk.

Klicka här för kursplan.

 

Vi blir tacksam om ni som går kurser skriver oss era recentioner. Det hjälper förbättra program och hå högsta kvalite.

 

RECENTIONER:

"Jag har gått utbildning med Plasma Pen (Maglev) hos VGrepo Akademin. Tyckte att det var ett självklart val när det gäller seriösa utbildningar inom skönhet. Victoria har lång gedigen erfarenhet i branchen och är för mig ett självklart val. Nu utbildar vi och säljer på varsitt håll med samma maskin (Maglev). Det finns så många olika typer på alternativa Plasma Pen. Många dåliga kopior säljs ute på marknaden och Maglev är en av de mest förfalskad tyvärr. Vill passa på och varna er om falska kopier på eBay - utseende är liknande men innehållet har stor skillnad. Vi har nu sålt och utbildat i Plasma Pen (maglev) till ett stort antal kliniker och salonger och sett goda, fina resultat. Men den huvudsakliga anledningen till ett lyckat resultat med Plasma Pen är behandlarens teknik, kunskap och eget avsvar. Samt att kunden har ett eget viktigt ansvar genom att följa de riktlinjer och eftervård som ges av behandlaren om eftervård. Både vi och Grepo Akademin ger en utförlig utbildning med teori och praktik. Välkommen till oss! /Anna Sterner, Ägare/klinikchef
Clinic/Sale & Academy By Anna Sterner"

 

Mera bilder hittar du hos osspå instagram @victoriagrepoakademin

 

Professionell webbshop.

Produkter för fransförlängning, Permanent makeup, Hudvård, Spa, Massage olja.

Webbshop
Fransförlängning behandling på Victoria Grepo Akademin i Stockholm