Få ett ansiktslyft – med hjälp av dina ögonbryn.

- ”Jag ändrade formen på mina bryn – och känner mig yngre och jättesnygg”. Så hör vi jämt från våra kunder.

Naturliga 3D ögonbryn med kosmetisk pigmentering.

För den som inte orkar lägga så mycket energi på sina ögonbryn är den naturliga bryntrenden den allra bästa som microblading. Här handlar det om att hålla sig till sin naturliga ögonbrynsform, och kanske bara hålla efter formen lite så att de inte blir vildvuxna. Microblading metod är kosmetisk pigmentering och håller ca 1 år. Brynen är varken tjocka eller tunna, utan mer bara enkla och minimalistiska. Små hår pigmenteras i huden. Behandlingen bestå av 2 besök ned 1 månad mellanrum och kostar från 4600 kr.

Brow lift

Få ett ansiktslyft – med hjälp av dina ögonbryn.

De sneda fox-brynen ger intrycket av ett ansiktslyft, och blev en riktigt het trend de senaste 5 år. Många rakar av sig änden av brynen för att kunna fylla i dem mer rakt upp istället för att de sluttar ner igen. 3D teknik med microblading metoden är stor hjälp. Pigmentering sitter upp till 1 år och ser naturligt ut samt håller önskad form. Vad behövs göra det är nopa bort allt utanför formen.

Brow lift ögonbryn

Fluffiga ögonbryn är en trend som har hållit i ett tag.  Ögonbrynens form och färg gör stor skillnad för hela ansiktet.


Nu väcker terapeut Zoia uppmärksamhet för hur kan man ändra formen på sina bryn – genom att göra PSL Brow Lift samt forma och färga de. >> Boka tid << 

– Jag gillar verkligen effekten, säger skönhetsterapeut Zoia.

Brow lift

 

Den allra hetaste bryntrenden, som får flest träffar på sociala medier, är PSL Brow lift och Lash lift. Den behandlingen ger perfekt formade och uppborstade bryn som håller upp till 2 månader efter behandling. Ägna hårstrå formas upp och färgas. Resultat blir tjokare och fulliga egna ögonbryn. Det är mycket bekväm att forma bryn efter åt på mårgonen med PSL Lamisoap 249 kr.

Brow lift
Oavsett om man följer ögonbrynform trender eller inte, och vilken stil av ögonbryn man tycker mest om, så går det inte att komma ifrån att ögonbrynens utseende påverkar resten av ansiktet. 

Brow Lift
Ögonbrynens form och stil kan lyfta hela ansiktet – men vilken form är egentligen mest pasande för dig?
Bland de hetaste ögonbrynstrenderna finns de som kan passa dina sorters bryn och ansikten.
Älskar du ögonbryn så mycker? - gå en Brow Lift kurs hos oss.