Klassisk eller medicinsk microneedling?

Microneedling
Behandla åldrad och solskadat hud, ärr och akne ärr samt rynkor!

Microneedling skapar en reparations och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig på en rad indikationer:

Rynkreducering
Kollagenstimulering
Solskadad hud
Ärrbehandling
Acne, operation, skador
Graviditetsbristningar


Microdneedling är en vetenskaplig dokumenterad teknik för hudförbättring, stimulerar återskapandet av collagen/elastin samt ökar hudens blodcirkulation. Effekten av upprepade behandlingar blir en förbättrad hudstruktur och reducering av rynkor och ärr. Microneedling går ut på att skapa små tunna kanaler i huden som triggar igång en frisättning av tillväxtfaktorer som i sin tur skapar nytt kollagen och elastin. Microneedling ger även en ökad penetration av hudvårdsprodukter!

Resultaten är jämförbara med laserslipning men utan dessa metoders biverkningar. Resultat påverkas av de produkter man använder samt kombenation av kemisk peeling och dermobration samt nåldjuphet under behandling. Det rekommenderas att få konsultation från terapeut för att veta vilken sort microneedling och produkter passar dig och dina behov. 

Klassisk, medicinsk eller BB Glow microneedling blir bättre för dig? Detta beror på din hud behov, känslighet och andra problem.

Kunder med mycket känslig hud eller andra allergiska besvär offtast behöver medicinsk microneedling med BDR eller Dm.Cell prodikter som är inriktar sig till såna behov samt för kunder med mycket djupa rynkor, solskadat hud och dålig elastisitet.

Klinikbehandlingen görs med rätt anpassad produkter i kur om initialt ca 3 behandlingar som upprepas med 3-6 veckors intervall generellt. Var behandling tar ca 45 -60 minuter. 

Det är viktigt att inte sola under behandlingsperioden och använda solkräm flera gg per dag för att undvika pigmentering. Mycket viktigt att använda de hemmavårdsprodukter som rekommenderas för bästa resultat. Första dagen ska undvikas makeup produkter för att undvika infektion.

Microneedling av ansikte är en mycket effektivt behandling som stimulerar hudens naturliga kollagen. Perfekt mot storporig hud, för att minska fina rynkor eller mot pigmentering. Kur om ca sex gånger, var 3:e vecka rekommenderas.

Microneedling av ansikte & decoltage stimulerar hudens naturliga kollagen, vilket kommer att bidra till att återställa hudens tidigare täthet, förbättra texturen i huden och jämnar ut rynkor, fina linjer, minskar pigmentering, gör tunn hud lite tjockare, förminska olika typer av ärr och minska utvidgade blodkärl. 

 

Microneedling får utföras på kroppen också mot bristningar, celluliter, hudförbätring och hud uppstramning. Kroppens återhämtning är mycket saktare än på ansikte på grund av hud mycket tjockare och kräver lång arbete men resultat är värd