HIFEM Magnetic Body Sculpt - bränner fett och bygger muskler.

HIFEM Magnetic Body Sculpt är en metod som BÅDE bränner fett och bygger muskler -samtidigt!
En halvtimmes behandling på exempelvis magen med Sculpt HIFEM motsvarar 20 000 situps. En intensitet som inte går att uppnå med vanlig träning på gym.

Enligt senaste undersökningar :
4-6 behandlingar kan öka muskelmassan med 16%
4-6 behandlingar kan minska fettmängden med 19%


HIFEM – High Intensity Focused Electro Magnetic technology är en icke invasiv träningsmetod som används för att effektivt och skonsamt bränna fett och bygga muskler. HIFEM träning skapar ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer.
Energin producerar nästan 20 000 muskelkontraktioner per behandling. Allt detta medan du ligger på en säng under behandlingen men inte slapna av.

HIFEM träning är inte baserad på värme eller kyla. Det finns med andra ord inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

Rekommenderas 2 behandlingar i vecka i minst 4 veckor. Total 8 behandlingar.

Det rekommenderas inte äta 2 timm innan och 2 timma efter för att få bra resultat.

Vem får inte behandlas:

  • Gravida
  • Paismeker
  • Epelepsi
  • Cancer
  • Muskel skador på område.

Du hittar mera information och bilder samt video på vår Instagram @victoriagrepo_akademin

Har du en fin kroppen men saknar det lilla extra som ger dig synliga muskler med tydliga konturer? Då är detta verkligen behandlingen för dig! Extremt effektiv träning på de partier som just du behöver.

Ibland tränar du regelbundet men det händer ingenting på vissa områden eller inte dkn drömform? Med Magnetic Body Sculpt så får du äntligen resultat på den där envisa magen, saknade form på armar och det uteblivna rumplyftet.

Vilka områderna får behandlas?

  • Rumpa
  • Magen
  • Lår fram och backsida
  • Armar

Orkar du inte träna eller har skador som hindrar dig?  HIFEM Magnetic Sculpt gör jobbet åt dig! Dessutom helt utan blod, svett och tårar. Luta dig tillbaka en stund och skörda sen frukten av din egen lathet. Du ska ligga men inte villa.

För många räcker inte tiden till. Magnetik Body Sculpt räcker det med 30 min för att uppnå 5,5h träning. Du tränar hård men Du blir inte svettig så du kan direkt efter en behandling åka vidare till jobbet eller hämta barnen.

Efter en graviditet tappar man styrka i magmuskulaturen den tajts ut och förslappats. HIFEM Magnetic Sculpt hjälper dig på rätt väg igen. En session ger dig ca 20.000 sit-ups!

Du bör vänta c:a 6 månader efter förlossning innan du påbörjar en HIFEM-kur så att kroppen hunnit återhämta sig.

HIFEM Magnetic Body Sculpt är bra för dig med inkontinensbesvär. Graviditeter och ålder påverkar förmågan att hålla tätt. Ofta märks det av när man nyser, hostar eller skrattar. Träning med HIFEM Magnetic Body Sculpt hjälper dig att stärka bäckenbottenmuskulaturen. En session ger dig ca 20.000 knipövningar på halv timme! En rekommenderad förstärkningskur är 2 behandlingar i vecka under 4 veckor.