Filler 

Filler behandling med hyaluronsyra med mikro injektioner eller nålfri teknik. Det är en väldigt enkel och säker procedur för att reducera rynkor i ansiktet. Det vi använder på Victoria Grepo Akademin är inte permanent och bryts ner. Vi arbetar med en av de mest rena hyaluron filler från Zimmer Z-Fill. Filers påverkar inte ansiktsuttryck vilket resulterar i ett naturligt utseende. Nedbrytningen av materialet beror på mång olika faktorer. Det kan beror på hy, ålder, livsstil samt behandlingsområde. Z-Fill används för att fylla in rynkor:

 • Näsa till mun Skratt linjer (Nasolabial Veck)
 • Marionette Linjer (Sura mungipor)
 • Läppar (konturer och volym)
 • Glabella/Mellan ögonbrynen

 

Är proceduren säker?

Vi använder oss av den mest kända och beprövade materialen i världen Filler Z-fill från Zimmer (Tyskland). Dessa material har studerats och utvecklats under en längre tid för att efterlikna kroppens vävnad och därmed minska risken för allergiska reaktioner. Vilket material vi använder i just Ditt fall beror på behandlingsområdet som avgör vilket är mest lämpligt.

filler behandling

Mesoterapi

Mesoterapi eller mesolift är en teknik som består av multipla mikroinjektioner i den ytliga dermis med en  mycket tunn nål. Små  mängder av en multi vitaliserande näringsprodukt, injiceras nära cellerna i dermis och stimulerar deras förnyelse. Boka tid här eller kontakta oss för konsultation.

Denna behandling kan utgöras även med en apparat utan injektioner.

Du får välja mellan:

 • Biorevitalisering av hela ansikte
 • Biorevitalisering av ögon
 • Linjerna mellan näsan och munnen
 • Kråksparkar
 • Rökrynkor
 • Skrattrynkor
 • Bekymmersrynkor
 • Reducera fettdepåer
 • Stimulera hårväxt
 • Hudföryngring av innelår/knä,armbåge,händer eller dekolte 

Hudföryngring 

Gör huden smidig och förbättrar elasticiteten.
När vi åldras förändras hudens egenskaper – kollagen och elastiska fibrer bryts ner och utbredningen av och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Det gör att din hud blir strävare, torrare och mindre spänstig. Den biologiska klockan spelar en viktig roll i den här processen men även livsstilsfaktorer som sol-, rök- och alkoholvanor har sin del i det hela.Öka hudens elastictet och förbättra hudens struktur. 

Genom mesoterapi kan hudens kondition och utseende förbättras utan kirurgiska ingrepp. Hyaluronsyra och vitaminkomplexet som används stimulerar också hudens cellförnyelse och ökar produktionen av kollagen och elastin. Huden får då ett naturligt ungdomligare utseende. Behandlingen anpassas till kundens individuella förutsättningar och på hur huden reagerar under pågående behandling. Viktigt att minnas är att effekterna inte visar sig genast utan behöver lite tid för att komma igång. Metoden har kraftigt ökat i popularitet eftersom den ger så bra och synliga effekter. Rynkor och slapp hud är ett problem som kan vara svåra att behandla riktigt effektivt med andra metoder.Mesoterapi är en behandlingsmetod som lyfter huden. Revatilisering av hela ansiktet. Ger ett fantastiskt resultat. I Mesoterapi används olika vitamincocktails sammansatta för att behandla åldrande, stressad, trött och fuktfattig hy samt hy med acneproblem. Behandlingen ger en fin lyster och återfuktar den på djupet.

Hur går det till?

Vi gör en klassisk metod med microinjektion och en ny och inte smärtsam metod.

Teknik och metod väljs vid problem och önskemål. Huden rengörs noga med bakteriedödande medel innan behandlingen påbörjas. En ampull 1-5ml innehållande bland annat hyaluronsyra, mineralsalter och vitaminer appliceras på huden. De aktiva ämnena arbetas sedan ner i huden med ett speciellt handstycke med en liten nål (en gång). Med mesoterapi arbetar terapeuten endast 1-2 mm ner i huden. Endast det hudparti som kräver behandling injiceras. 

Det rekommenderas som kur 2-4 gånger med 4-5 veckors mellanrum.

Med den metod kan behandlas alla sorters rynk bildningar och veck. Passar till både ungdomar och vuxna.

Finns det några risker eller biverkninga?

Små blåsor i huden kan uppkomma under själva behandlingen men de försvinner på några minuter. Viss smärta kan förekomma, men i liten omfattning och kan vid behov förebyggas med bedövande salva. Även blåmärken av mindre art kan förekomma, men de försvinner efter bara ett par dagar. Rodnad och svullnad efter behandlingen kan hålla i sig i upp till ett dygn. Allergiska reaktioner kan ske, men de är mycket sällan förekommande och övergående. Vi tar väl hand om dig och följer upp resultatet av behandlingen.

INFO

- Vi ber dig vara på plats 10 minuter innan inbokad behandlingstid.

- Vi tar inte emot dig om du är försenad mer än 15 min.

- Meddela redan vid bokningstillfället om du har några medicinska besvär, allergier eller tar några mediciner.

- Behandlingar rekommenderas ej vid förkylning, feber, inflammationer eller graviditeten.

- Eventuell av- och ombokning måste ske senast 24 timmar före bokad behandling annars utgår full debitering.

- Åldersgräns för behandlingar är 18 år.

Boka tid
Injektion behandling på Victoria Grepo Akademin i Stockholm