Avancerad hudvård omfattar specialiserade behandlingar och produkter som är utformade för att målinriktat adressera specifika hudtillstånd och främja hudhälsa på en djupare nivå än traditionell daglig hudvård. Denna typ av hudvård använder ofta vetenskapligt bevisade ingredienser, högteknologiska formuleringar och innovativa metoder för att effektivt behandla ett brett spektrum av hudproblem. 
Bdr neurokosmetika

1. Professionella Hudvårdsbehandlingar: Som BDR Re-action kemiska peelingar, laserterapi, microneedling och mesoterapi m.m.

2. Hudvårdsprodukter med Aktiva Ingredienser: Avancerade BDR neurokosmetika- hudvårdsprodukter som innehåller högre koncentrationer av aktiva ingredienser som hyaluronsyra, peptider, antioxidanter och AHA/BHA-syror. Dessa ingredienser är vetenskapligt bevisade för att ge betydande förbättringar i hudens textur, ton och övergripande hälsa.

3. Personligt Anpassade Hudvårdsrutiner: En avancerad hudvårdsrutin är skräddarsydd för att passa individens unika hudtyp, bekymmer och mål. Detta kan innebära en kombination av produkter och behandlingar som arbetar tillsammans för att optimera hudens hälsa. Boka konsultation med oss.

4. Innovativa Teknologier: Avancerad hudvård utnyttjar ofta de senaste teknologiska framstegen inom hudvård, såsom LED-terapi, ultraljud, plasma och radiofrekvensbehandlingar, för att förbättra hudens utseende och struktur utan invasiva ingrepp.

5. Fokus på Förebyggande och Långsiktigt Underhåll: Utöver att behandla befintliga hudproblem, lägger avancerad hudvård stor vikt vid att förebygga framtida skador och underhålla resultat över tid genom regelbunden vård och skydd mot externa stressorer som UV-strålning och föroreningar.

Avancerad hudvård är alltså ett omfattande tillvägagångssätt för att uppnå och bibehålla optimal hudhälsa, vilket kräver både professionell vägledning och ett åtagande till en noggrant utvald och konsekvent hudvårdsrutin.
Bdr

Avanserade behandlingar: 


Filler med nålfri teknik - Hyaluron pen.

Filler behandling med hyaluronsyra med mikro injektioner eller nålfri teknik. Det är en väldigt enkel och säker procedur för att reducera rynkor i ansiktet. Det vi använder på Victoria Grepo Akademin är en av de mest rena hyaluronsyra filler från Zimmer Z-Fill. Filers påverkar inte ansiktsuttryck vilket resulterar i ett naturligt utseende. Nedbrytningen av materialet beror på mång olika faktorer. Det kan beror på hy, ålder, livsstil samt behandlingsområde. Z-Fill används för att fylla in rynkor:

  • Näsa till mun Skratt linjer (Nasolabial Veck)
  • Marionette Linjer (Sura mungipor)
  • Läppar (konturer och volym)
  • Glabella/Mellan ögonbrynen

 

Är proceduren säker?

Vi använder oss av den mest kända och beprövade materialen i världen Filler Z-fill från Zimmer (Tyskland). Dessa material har studerats och utvecklats under en längre tid för att efterlikna kroppens vävnad och därmed minska risken för allergiska reaktioner. 

 Bdr

Mesoterapi: En Nyckel till Ungdomlig och Strålande Hud

 

Mesoterapi eller vitaminboost är en skonsam, men kraftfull behandling som förnyar din hud på djupet, utan behovet av kirurgi. Genom att använda mikroinjektioner levereras en cocktail av hyaluronsyra, vitaminer och mineraler direkt till dermis, där de stimulerar cellförnyelse och ökar produktionen av kollagen och elastin. Det här ger din hud en ungdomlig lyster och förbättrad elasticitet.

 

Vad Är Mesoterapi Bra För

  •  Hudföryngring: Mesoterapi hjälper till att återställa hudens spänst och elasticitet, motverkar torrhet och gör huden mjukare och mer smidig.
  • Förbättrad Hudstruktur: Behandlingen stimulerar hudens cellförnyelse och ökar produktionen av kollagen och elastin för en jämnare och fastare hud.
  • Behandling av Åldrande och Stressad Hud: Anpassade vitamincocktails återfuktar huden på djupet, ger fin lyster och behandlar effektivt tecken på åldrande och stress.

Hur Fungerar Det

Med två tekniker – klassisk mikroinjektion eller en nyare, smärtfri metod – väljs den mest lämpliga metoden baserat på dina specifika behov och önskemål. Behandlingen är skräddarsydd på konsultation. Boka din konsultation.

 

Kur och Uppföljning

För bästa resultat rekommenderas en kur på 2-4 behandlingar. Varje behandling anpassas individuellt, och vi följer noga upp resultaten för att säkerställa din tillfredsställelse.

 

Risker och Biverkningar

Mesoterapi är en säker behandlingsmetod med minimala risker. Eventuella biverkningar, såsom små blåsor eller blåmärken, är övergående och hanterbara.

 

Boka Din Konsultation

Är du redo att uppleva fördelarna med mesoterapi? (Boka din tid här) för en personlig konsultation och låt oss hjälpa dig att uppnå den hud du drömt om.

 

Mesoterapi är mer än bara en behandling; det är din väg till en hud som inte bara ser yngre ut utan också känns hälsosammare och mer levande. Låt oss tillsammans uppnå dina hudvårdsdrömmar.

Får hjälp med din hem hudvård

BDR's neurokosmetika kan vara ett effektivt verktyg i kampen mot hudtillstånd som rosacea och akne tack vare dess unika tillvägagångssätt som kombinerar hudvård med neurovetenskap. Här är några sätt på vilka BDR neurokosmetika kan hjälpa:

 Bdr neurokosmetika

1. Minskning av Inflammation: Neurokosmetiska produkter innehåller ingredienser som aktivt arbetar för att minska inflammation i huden. För personer med rosacea eller akne, där inflammation är en nyckelfaktor, kan dessa produkter bidra till att minska rodnad, svullnad och irritation.

 

2. Stimulering av Hudens Reparationsprocesser: Genom att tillföra näringsrika substanser och stimulera produktionen av kollagen och elastin, hjälper BDR neurokosmetika till att stärka hudens naturliga barriär. Detta förbättrar hudens förmåga att motstå externa irritationsmoment och minskar risken för akneutbrott.

 

3. Balansering av Hudens Mikrobiom: En sund hudflora är avgörande för att bekämpa bakterier som bidrar till akne. BDR neurokosmetika kan bidra till att återställa och upprätthålla en balanserad hudflora, vilket förhindrar överväxt av skadliga bakterier.

 

4. Reglering av Talgproduktion: Överproduktion av talg är en vanlig orsak till akne. Vissa ingredienser i neurokosmetiska produkter kan hjälpa till att normalisera talgproduktionen, vilket minskar risken för tilltäppta porer och utbrott.

 

5. Förbättring av Emotionellt Välbefinnande: Stress och emotionellt obehag kan förvärra hudtillstånd som rosacea och akne. Genom att adressera både hudens och sinnes tillstånd, kan BDR neurokosmetika bidra till att minska stressrelaterade utbrott och främja en övergripande känsla av välbefinnande.

 Bdr

Sammanfattningsvis erbjuder BDR neurokosmetika en holistisk lösning som inte bara behandlar de yttre symptomen på rosacea och akne utan också bidrar till att adressera de underliggande orsakerna, såsom inflammation och stress. Genom att integrera dessa produkter i din hudvårdsrutin kan du se fram emot förbättrad hudhälsa och ett starkare emotionellt välbefinnande.

INFO

- Vi ber dig vara på plats 10 minuter innan inbokad behandlingstid.

- Vi tar inte emot dig om du är försenad mer än 15 min.

- Meddela redan vid bokningstillfället om du har några medicinska besvär, allergier eller tar några mediciner.

- Behandlingar rekommenderas ej vid förkylning, feber, inflammationer eller graviditeten.

- Eventuell av- och ombokning måste ske senast 24 timmar före bokad behandling annars utgår full debitering.

- Åldersgräns för behandlingar är 18 år.

Boka tid
Injektion behandling på Victoria Grepo Akademin i Stockholm