PS: Titta på våra bilder/video på instagram @victoriagrepo_akademin

För vem passar Hydrafacial behandlingen?

Denna ansiktsbehandling passar verkligen vem som helst. Vare sig du har matt, trött hud som behöver fräschas upp, lider av acne och tilltäppta porer eller har synliga rynkor och letar efter en behandling som hjälper med hudföryngring så är HydraFacial behandlingen alldeles utmärkt för att förbättra din hud. Den är idealisk för alla hudtyper och hudfärger och är mycket effektivt för att förbättra den allmänna hudhälsan samt motverka existerande tillstånd. En Hydrafacial behandling är fördelaktig för alla typer av problem, inklusive:

  • Fina linjer och rynkor.
  • Förstorade porer.
  • Ojämn hudstruktur.
  • Missfärgningar och ojämn hudton.
  • Trött, matt och glanslös hud.
  • Känslig hud och rodnad.
  • Tilltäppta porer, pormaskar och whiteheads.
  • Fet hud och acne

Hydrafacial ansiktsbehandlingar för alla som vill prova den. Den skonsamma men ändå grundliga behandlingen som fungerar för alla olika typer av hud och problem kan dessutom anpassas för att ta itu ännu bättre med var kunds specifika behov. Behandlingen är perfekt för din hud så du kan känna dig bekväm i din nya och hälsosammare hud!

Varför är Hydrafacial så effektivt?
Hydrafacial är inte bara gör den rent eller återfuktar din hud, utan behandlingen tar verkligen hand om ditt ansiktes ömtåliga hud från a till o. Detta görs genom att följa vissa steg som ser till att alla behandlingsområden tas tass med.

De olika stegen i proceduren

Rengöring & exfoliering: Huden rengörs grundligt, allt eventuellt smink tas bort och det gamla lagret av huden avlägsnas.

Kemisk peeling: En peeling hjälper till att lossa på och upplösa kvarliggande smuts. All yttre gammal hud och uppbyggnad av smuts och talg är nu borta och porerna är redo för extrahering.

Portömning & återfuktning: Smuts och annat som blockerar porerna extraheras på ett smärtfritt sätt som inte orsakar någon risk för ärrbildning. Samtidigt vårdas huden med återfuktande krämer.

Beskyddande & omhändertagande: Huden blir genomsyrad med antioxidanter och peptider som ger dig ett glow och förebygger hudproblem. Eftersom allt som blockerar porerna har tagits bort är serumen särskilt effektiva och kan sjunka djupt in i huden och verka till full potential.

Till skillnad från många andra grundliga behandlingar så är huden heller inte irriterad efter och ingen återhämtningsperiod krävs.

Hydrofacial utrustning

Verktyget bakom Hydrafacial behandlingen

Under en hydrafacial behandling används den senaste teknologin i form av ett speciellt utvecklat verktyg som är utformad för att kunna ta hand om huden utan att skada den.

Denna maskin används under mer än ett steg i proceduren, och man byter ut munstycket för att det ska passa olika användningsområden. Vid portömningen används ett verktyg utvecklat specifikt för att extrahera pormaskar och smuts utan oönskade sidoeffekter. Verktyget är som en liten dammsugare som liksom suger ut föroreningar, utan att riskera att skada huden eller vara smärtsamt. Inte bara ger det överlägsna resultat, men proceduren går dessutom mycket snabbare än den traditionella metoden som utförs för hand.

Den för in återfuktande serums fyllda med antioxidanter och kollagen djupt in i huden som hjälper att lugna och återhämta den. Eftersom serumet förs såpas ordentligt in i huden absorberas det bättre och huden kan dra mer nytta av det än vid vanlig applicering.

Vad som skiljer Hydrafacial från Hydradermabrasion

Hydradermabrasion är en behandling som använder kristaller eller diamant för att slipa bort det yttersta lagret av hud och använder samtidigt en vätska som städar bort smuts. För vissa hudtyper kan hydradermabrasion vara för grov och orsaka irritation.

Dermabrasion är bara ett steg i hydrafacial som är mycket mer omfattande än så. Hydrafacial använder en unik formula av flertal steg för att exfoliera, portömma, återfukta och ge näring åt huden som åstadkommer resultat endast hydradermabrasion helt enkelt inte kan uppnå.

Hydrafacial 3 i 1 behandling i Stockholm

Hydrafacial ansiktsbehandling och varför är den så populär?

Du har troligen hört om den eftersom det talas om den som en mirakelbehandling. Många påstår att det är den bästa behandlingen som finns där ute. Så vad är den stora grejen egentligen? Fortsätt läsa för att lära dig om teknologin bakom behandlingen, vad folk säger och om den här behandlingen är något för dig.

Hydrafacial – den allomfattande behandlingen för alla. Vi rekommenderar!

Vi tar emot friskvårdschecken! 

INFO

- Vi ber dig vara på plats 10 minuter innan inbokad behandlingstid.

- Vi tar inte emot dig om du är försenad mer än 15 min.

- Meddela redan vid bokningstillfället om du har några medicinska besvär, allergier eller tar några mediciner.

- Behandlingar rekommenderas ej vid förkylning, feber, inflammationer eller graviditeten.

- Eventuell av- och ombokning måste ske senast 24 timmar före bokad behandling annars utgår full debitering.

- Åldersgräns för behandlingar är 18 år.

Boka tid
7D Hifu behandling i Stockholm

Vill du arbeta med Yellow Rose, BDR, Dm.Cell, Goldeneye eller Perfect Silk Lashes? Kontakta oss.