Energitereapi/ Healing

Vad är det? Det är ett fantastiskt sätt att släppa på blockeringar som ligger och hindrar oss, att lindra smärta och stress. Hjälpa oss att se orsaken till många av våra problem, ändra vårt beteende och se nya vägar och möjligheter. Healing kan stärka människans egen förmåga till läkning och kan lösgöra blockeringar och överföra energi för att återställa balansen.

En del känner ingenting, andra känner masoor, men de flesta upplever en djup avslappning som vara länge. Sker på brits fullt påklädd. 

Healing görs även på distans och på djur. 

Reconnective Healing

Reconnective healing® är en ny healing upplevelse med frekvenser som kan förändra ditt liv på många olika plan, både kroppsligt och själsligt. Du kan uppleva större harmoni och balans i ditt liv, i din kropp och med din omgivning. En del klienter blir av med långvariga besvär. Reconnective Healing® är avkopplande och kan motverka stress och utbrändhet. En del känner ingenting under behandlingen, andra känner masoor, men de flesta upplever en djup avslappning som vara länge. Under behandlingen ligger du på rygg på en behandlingsbänk fullt påklädd. Healing görs även på distans och på djur

Healingmassage

Helande massage är en behaglig och avstressande behandling med positiva kroppsliga och själsliga effekter. I behandlingen kombineras friskvårdsmassage med energibehandling (healing). Energidelen är den viktigaste och längsta delen av behandlingen. Kroppens energibanor och energifält balanseras och blockeringar släpper så att kroppens egna läkning stimuleras. Stressrelaterade problem motverkas såväl mentalt som fysiskt i kroppen. Jag använder mig av energi behandlingarna Rei-Ki och Reconnective healing.

Reikibehandling

Reiki syftar till att förebygga och motverka ömhet och stelhet i t ex axlar, armar, nacke eller rygg som kan uppkomma i samband med ensidigt arbete. Dessutom kan behandlingarna ha positiva effekter för personer som har sömn- och koncentrationssvårigheter orsakade av stress på arbetsplatsen.

Behandlingen sker liggande på en brits (påklädd) och nedbäddad med kudde och filt. Behandlaren håller händerna stilla på olika positioner på kroppen. Både fram och baksida på kroppen behandlas genom en mjuk beröring. Reiki är energimedicin med ursprung i Japan, en djupt avslappnande metod för bl a stressreducering och självkännedom. Du kan genom beröring bli medveten om hur total avslappning känns. Du får en påfyllning av energi och kan på så sätt stärka kroppens självläkande förmåga. Beröring frigör också vårt ?må bra hormon? oxytocin som bl a höjer vår smärttröskel, sänker blodtrycket och ger en långvarig antistress effekt.

Reiki är en friskvårds metod vilket innebär att du kan få Reiki genom din arbetsgivare. Reiki används bl.a. på sjukhus i England, Skottland, Sydamerika, Indien, Israel, Australien och på ca 70 sjuhus i USA. Det är främst i eftervården man använder Reiki och som omvårdnad. Reiki är godkänt av WHO och flertalet studier har gjorts med Reiki.

Rosenmetoden

INFO

- Vi ber dig vara på plats 10 minuter innan inbokad behandlingstid.

- Vi tar inte emot dig om du är försenad mer än 15 min.

- Meddela redan vid bokningstillfället om du har några medicinska besvär, allergier eller tar några mediciner.

- Behandlingar rekommenderas ej vid förkylning, feber, inflammationer eller graviditeten.

- Eventuell av- och ombokning måste ske senast 24 timmar före bokad behandling annars utgår full debitering.

- Åldersgräns för behandlingar är 18 år.

Boka tid